LIFESTYLE

Cumpăna grea prin care a trecut o atletă cunoscută! A fost la un pas să spună adio carierei în atletism, dar s-a întors pe pistă

Bianca Răzor s-a luptat timp de un an cu o bacterie, a suferit nu mai puțin de trei intervenții, iar acum se bucură că poate alerga din nou în competiții. O infecție cu stafilococ auriu, contactat la un concurs în Istanbul, a dus-o pe atletă la un pas de a spune adio carierei.

„Acela a fost momentul în care m-am gândit, pentru prima dată, că acesta este sfârșitul carierei mele. A fost groznic, într-o fracțiune de secundă m-am trezit, dintr-o persoană foarte activă, pe un pat de spital și cu trei operații”, îşi aminte cele mai groaznice momente atleta.

Bianca Răzor este medaliată cu bronz la Campionatele Mondiale de Sală, din 2016, în proba de ștafetă 4X400m, Bianca Răzor a început noul sezon cu zâmbetul pe buze. Ea aleargă, în prezent, proba de 800m.

„Mă bucur foarte mult și sunt recunoscătoare că pot să alerg din nou. Atletismul dintotdeauna a fost viața mea”, mărturiseşte Bianca Răzor.

Citeşte şi: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Are două olimpiade în palmares

Campioană europeană de tineret în 2015, în proba de 400m, Bianca Răzor a participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice. După încercarea prin care a trecut anul trecut, atleta și-a schimbat prioritățile.

„Am învățat să apreciez mult mai mult viața, mi-am dat seama că sănătatea e cea mai importantă. Nu vreau să pun presiune pe mine, baremul de calificare la Tokyo este foarte dificil”, încheie Bianca.

Comentarii: