NUTRITIE SANATATE

Alimentele cu conținut mare de vitamina C: Te ajută să faci față răcelilor

jessicagavin.com

Iată ce alimente te vor ajuta să faci față mai ușor răcelilor. Sunt bogate în vitamina C și îți vor întări sistemul imunitar.

Vitamina C este consumată în diverse scopuri, cum ar fi pielea strălucitoare, lupta împotriva răcelii și creșterea imunității. Prin urmare, este important să cunoașteți tipul potrivit de alimente care sunt bogate în vitamina C și care ar trebui să fie consumate în special în lunile de iarnă pentru a ajuta la supraviețuirea vremii aspre.

Imunitatea slăbește în sezonul de iarnă din cauza condițiilor meteorologice extreme și a aerului uscat. Corpul are nevoie să-și refacă energia și să câștige imunitate pentru a lupta împotriva bolilor și virusurilor. Iată o listă cu alimente care sunt bogate în vitamina C și pe care ar trebui să consumăm în timpul iernii, pentru a combate răceala, potrivit dcmedical.ro.

CITEȘTE ȘI: Anghinarea – leacul pentru un ficat sănătos și arma împotriva colesterolului. Atenție la aceste indicații de utilizare!

Portocale

Portocalele se numără printre fructele citrice care sunt foarte bogate în vitamina C. Există aproximativ 128% din vitamina C într-o portocală.

Guava

Guava este un fruct de iarnă care este foarte bogat în vitamina C și substanțe nutritive. O guava are 280% vitamina C. Guava este excelentă pentru a stimula imunitatea și pentru a preveni diabetul.

Broccoli

O altă legumă de sezon, broccoli este un carbohidrat bun și grozav în fibre. Cel mai bine este să întăriți imunitatea și să reduceți supraalimentarea.

Kiwi

Includeți kiwi în dieta și consumul zilnic, acest fruct de sezon este esențial pentru stimularea imunității și este bogat în vitamina C.

CITEȘTE ȘI: Nu arunca pielea de pe pui: Efectul benefic pe care îl are asupra inimii

Papaya

Excelent pentru creșterea imunității, ajută și digestia. Acest fruct este plin de vitamina C, plin de vitamina A și antioxidanți.

Comentarii: