Multi dintre noi am auzit ca pielea de pui trebuie indepartata deoarece contine multe calorii si, in plus, duce si la cresterea nivelului de colesterol, a tensiunii si chiar la aparitia bolilor cardiovasculare. Cele mai multe persoane indeparteaza pielea de pe carnea de pui, mai ales daca sunt la dieta.
Cu toate acestea, expertii sustin ca aceasta carne nu este atat de daunatoare precum se crede. Cercetatorii de la Universitatea Harvard sustin ca un consum moderat de piele de pui are numeroase beneficii de sanatate.
CITEȘTE ȘI: Jamie Oliver reinventează puiul la cuptor: Cea mai bună reţetă a celebrului bucătar
Pielea de pui, are beneficii pentru sanatate, daca este consumata in cantitati mici si nu foarte des. Potrivit cercetatorilor, pielea de pui contine grasimi nesaturate de care inima ta are nevoie. Aceasta scade tensiunea si nivelul de colesterol, scrie acasa.ro.
CITEȘTE ȘI: Cum să faci un snițel crocant și delicios: Secretul care face diferența/ REȚETĂ
In plus, nici in ceea ce priveste caloriile diferentele nu sunt foarte mari. O bucata de carne de pui cu piele are cu doar 50 de calorii mai mult decat o bucata de carne de pui fara piele. Prin urmare poti consuma linistit carnea de pui, cu piele, fara sa-ti faci griji pentru silueta. Secretul este sa nu exagerezi.
Comentarii: