LIFESTYLE

Alina Sorescu are în continuare bătăi de cap din cauza divorțului: De ce trebuie să țină cont dacă vrea să plece cu fetele în vacanță

Alina Sorescu are în continuare bătăi de cap din cauza divorțului: De ce trebuie să țină cont dacă vrea să plece cu fetele în vacanță.

Viața Alinei Sorescu s-a schimbat radical de când a divorțat de tatăl fiicelor sale, astfel că nici vacanțele nu mai sunt ceea ce erau cândva. În prezent, fiindcă Instanța a decis ca micuțele să locuiască o săptămână la mama lor și o săptămână la tatăl lor, toate planurile le sunt date peste cap. Iată ce regulă trebuie să respecte solista dacă vrea să planifice o vacanță cu fetele ei!

CITEȘTE ȘI: Ciucu, deja cu altă femeie? Ce spune Alina Sorescu despre o nouă iubire în viața ei

Alina Sorescu are în continuare bătăi de cap din cauza divorțului: De ce trebuie să țină cont dacă vrea să plece cu fetele în vacanță

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor au rezultat și două fetițe adorabile. Din nefericire însă, familia lor s-a destrămat, asta după ce au băgat divorț pe seama neînțelegerilor dintre ei. Ei bine, acum problemele dintre cei doi foști soți se învârt în jurul custodiei fetițelor, ambii luptând pentru acest drept.

O săptămână la ea, o săptămână la tatăl lor

Alina Sorescu a făcut apel atunci când Instanța a decis ca fetele să locuiască o săptămână la ea și una la tatăl lor, precizând că nu au un domiciliu stabil și nu este benefic pentru ele, însă nici acum nu s-a găsit o altă variantă mai bună.

Prin urmare, dacă artista vrea să plece în vacanță cu fiicele ei, trebuie să ține neapărat cont de cele 7 zile și să nu se întindă pe o perioadă mai lungă. Legat de o destinație îndepărtată de meleagurile românești, Alina Sorescu încă nu a vorbit cu fostul soț, explicând că lucrurile sunt destul de complicate.

„Având în vedere că s-a decis ca fetițele să locuiască o săptămână la mamă, o săptămână la tată, e mai complicat să ne facem planuri pe termen lung. Așa că vom avea plecări mai scurte și mai dese în limita celor 7 zile, pe care trebuie să le petreacă la fiecare dintre părinți. Nu am discutat despre asta deocamdată. (n.r: dacă sunt obligate să rămână în țară)’, a spus Alina Sorescu pentru Playtech.ro.

Cine o ajută cu fetițele pe Alina Sorescu atunci când are evenimente

Alina Sorescu acordă o mare atenție creșterii fiicei lor, mai ales atunci când sunt în grija ei, însă cu toate astea, și pe plan profesional se dedică foarte mult. Chiar și așa, nu-și neglijează fetele absolut deloc, alegând ca atunci când are un program prea încărcat să le lase în grija părinților săi, care au avut grijă de ele încă de când erau foarte mici, fiind obișnuite micuțele cu ei.

CITEȘTE ȘI: Sorana Cîrstea în centrul atenției la Wimbledon, dar nu într-un mod pozitiv: Mesajul sportivei care a stârnit controverse

‘În primul rând eu mă ocup de fetițe, dar mă ajută și părinții mei, așa cum m-au ajutat dintotdeauna, ei au fost principalul meu sprijin în creșterea lor încă de când s-au născut.’, a continuat Alina Sorescu pentru sursa menționată mai sus.

Comentarii: