LIFESTYLE

Alina Sorescu chemată din nou la tribunal de fostul soț: De ce o acuză Alexandru Ciucu

Alina Sorescu chemată din nou la tribunal de fostul soț: De ce o acuză Alexandru Ciucu. Nu mai este niciun secret că lucrurile între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au luat o întorsătură neașteptată. A trecut deja mai mult de un an de când au anunțat că divorțează, iar cei doi nu au reușit încă să ajungă la o înțelegere.

Recent, Alexandru Ciucu a făcut o serie de declarații privind separarea de mama copiilor lui, menționând că anul despărțirii de artistă a fost cel mai greu an din viața lui.

Alina Sorescu adusă din nou la tribunal de fostul soț: De ce nu au ajuns Alina Sorescu și Alexandru Ciucu la o înțelegere, până acum

După seria de declarații făcute de fostul ei partener, Alina Sorescu susține că din partea lui Alexandru Ciucu nu a existat nicio încercare de a încheia lucrurile pe cale amiabială, iar cei doi vorbesc la acest moment numai prin prisma avocaților.

„Nu a fost din partea lui o încercare de a încheia lucrurile amiabil, deși noi întâlniri amiabile am avut și după introducerea acțiunii, dar nu s-au concluzionat. Noi vorbim prin prisma avocaților, așa cum merge procesul mai departe. Comunicăm ce ține de fetițe, nu e vorba că nu se poate comunica. Vorbim despre activitatea fetelor, de program, cum venim, cum le luăm, lucruri minime”, a declarat Alina Sorescu la Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.

CITEȘTE ȘI: Alina Sorescu a primit, recent, un buchet frumos de flori de la fostul soț: De ce aceasta nu a fost impresionată de gestul lui Alexandru Ciucu

Alina Sorescu: „Este bulversant. Copiii au nevoie de stabilitate”

De asemenea, Alina Sorescu a ținut să sublinieze cât de importantă ar fi în aceste momente stabilitatea pentru copii. De asemenea, a ținut să facă și câteva precizări referitoare la programul pe care Alexandru Ciucu îl are la dispoziție cu fiicele lui.

„Este bulversant. Copiii au nevoie de stabilitate pentru a avea o creștere armonioasă, pentru a avea o continuitate a activităților. La Curtea de Apel vara trecută am suspendat această decizie de o săptămână cu o săptămână pentru că s-au dovedit efectele care nu au fost benefice asupra fetițelor.

Programul despre care spune el acum că este foarte puțin este un program foarte des întâlnit în situațiile de genul ăsta. Este, de fapt, programul clasic. Două weekend-uri pe lună, vacanțele la jumătate, iar copiii au vacanțe foarte dese acum. El are și două zile în timpul săptămânii, marțea și joia, atunci când nu are weekend. Fetițele sunt, totuși, fetițe, sunt micuțe. Carolina a împlinit 10 ani, Raisa are 7 ani și 10 luni”, a mai declarat Alina Sorescu pentru sursa citată.

Alina Sorescu: „Despre noi se spunea de mai mulți ani că lucrurile nu merg tocmai bine”

Alina Sorescu a ținut să facă referire și la declarațiile lui Alexandru Ciucu, subliniind că ruptura după 12 ani de de căsnicia nu s-a produs peste noapte și că mulți sesizaseră deja că lucururile nu mai funcționau între ei.

„M-a surprins, da, că au venit acum, când eu am lansat acest cântec, cam în zilele respective au fost, mai ales că procesul se va relua într-o lună. Este, de fapt, apelul la procesul principal care s-a încheiat cu o primă hotărâre acum un an și acum, în primăvară, se reia.

Despre noi se spunea de mai mulți ani că lucrurile nu merg tocmai bine. Se tot spunea în presă că suntem văzuți tot mai des singuri, așa că nu a fost o surpriză așa cum a spus el că lucrurile s-au întâmplat din senin. Nu s-au întâmplat din senin.

CITEȘTE ȘI: Alina Sorescu dezvăluie de când au apărut problemele în căsnicia cu Alexandru Ciucu: Ceea ce le-a dat speranță până la urmă nu a mai funcționat

Într-un cuplu, mai ales atunci când vorbim de o căsnicie ca a noastră, care a durat 12 ani, lucrurile nu se întâmplă peste noapte. Lucrurile erau mai vechi între noi. (…) Practic, s-a întâmplat ceea ce el și-a dorit, din păcate”, a mai spus artista.

Comentarii: