REVIEW

Am curățat portocale greșit toată viața noastră! Cel mai ușor este cu o lingură (VIDEO)

iegvu.agribusinessintelligence.informa.com

Decojirea portocalelor nu este întotdeauna ușoară. De fapt, poate fi surprinzător de frustrant! Trebuie să vă apăsați bine degetul mare în fruct pentru a desprinde măcar puțin coaja.

De cele mai multe ori, ne entuziasmăm prea mult și apăsăm prea tare. Intrăm direct în partea cărnoasă a portocalei și deteriorăm fructul. În plus, sucul se împrăștie peste tot. Sau nu mergeți suficient de departe și lăsați bucăți mari in interiorul cojii.

CITEȘTE ȘI: Descoperire importantă despre portocale – Cum reușesc să protejeze vederea pe termen lung

Bucătarul de pe YouTube Justin Chappell știe un truc la îndemână pentru decojirea portocalelor și ne arată cum să îl facem pe canalul de YouTube Food & Wine.

Tot ce ai nevoie este o lingură

Da, o lingură! Ai nevoie de un cuțit pentru a tăia coaja de portocală – doar coaja, nu fructul în sine. Folosiți cuțitul pentru a marca centrul portocalei. Acum, urmează lingura! Introduceți mânerul lingurii sub coajă și înconjurați cu grijă portocala. Veți vedea că puteți îndepărta cu ușurință jumătate din coajă!

CITEȘTE ȘI: Sunt cunoscute pentru vitamina C, însă conţin secretul împotriva cancerului: Efectele portocalelor asupra organismului

Puneți-o la loc, astfel încât să o puteți ține bine și faceți același lucru pentru cealaltă parte. Este chiar atât de ușor!

Vrei să vezi cum se face? Urmăriți videoclipul:

Comentarii: