LIFESTYLE NUTRITIE

Amalia Năstase a trecut iar la dietă! Se îngrășase 15 kilograme!

În 2019, fosta soție a lui Ilie Nătase ajunsese de nerecunoscut din cauza greutății. Așa că a apelat la specialiști, mergând pe mâna unui reputat profesor din Italia, Giuseppe Castaldo, urmând dieta oloproteică, iar în câteva luni, Amalia Năstase a reușit să slăbească 31 de kilograme.

Doar că pandemia și câteva luni mai stresante, plus Sărbătorile de iarnă, au făcut iar ravagii cu silueta Amaliei, care a pus la loc 15 kilograme.

„Atunci când suntem tineri, organismul funcționează ceas, apoi după 40 de ani se încetinește metabolismul. Au fost vreo 7-8 luni în care am fost foarte stresată și am pus vreo 15 kilograme înapoi din cele pierdute acum trei ani.
Cumva faptul că am reușit să slăbesc 30 de kilograme mi-a dat sentimentul că pot și mă gândeam mereu că oricum le pot da jos”, a declarat Amalia Năstase, pentru Click!.

CITEȘTE ȘI: DIETE RAPIDE/ ”Dieta Prințesei”, cea mai cunoscută și eficientă dietă

Din nou la specialist

Cum avea deja experiența anterioară pozitivă cu dieta oloproteică grație căreia a slăbit 3O de kilograme, fosta soție a lui Năstase nu a stat prea mult în dubii vis-a-vis de ceea ce are de făcut. Și s-a pus pe slăbit din nou, tot sub supravegheată de medici.

„De toate aceste lucruri se ocupă un medic de medicină funcțională. Am făcut analize de sânge, de hormoni și urmez o dietă special făcută pentru mine, pentru greutatea mea. Am început o dietă personalizată de nutriție funcțională cu diete customizate de către doctor Ioana Berciu.

Aceste diete sunt concepute în funcție de nevoile fiecăruia, de la femei însărcinate pâna la cei care au un stil de viață vegan, gluten free, keto, paleo, pentru cei cu probleme digestive și balonare, pentru boli autoimune sau boli inflamatorii și multe altele”, a dezvăluit Amalia.

Ce presupune noul regim alimentar al vedetei? „De exemplu unii mănâncă carne și se îngrașă, eu trebuie să mănânc carne ca să slăbesc. Legume mute și proteine: ou, iaurt, carne, pește, fructe de mare. Nu am voie pâine, deloc dulciuri și nici paste. De băut numai apă. Adio vin! Voi ține această dietă o lună, chiar două. Trebuie să slăbesc 15 kilograme. Dacă mi-a plăcut saorma!”, a mai spus fosta doamnă Năstase, pentru click.ro.

 

 

 

 

Comentarii: