LIFESTYLE

Sexy-magicianul care câștigă competițiile de vehicule istorice cu o Dacie din 1969!

E frumoasă, talentată, plină de…magie și se dă pe circuit cu mașini vechi de 53 de ani! Este vorba despre Cristina Strecopîtov, actriță și magician,  care de un an și-a descoperit o nouă pasiune: cursele de mașini istorice, la care merge frecvent și unde concurează cu o Dacie 1100 pe care a botezat-o Nemo.

„Inițial, mi-am dorit să văd. Am fost întâi copilot, apoi am vrut să fiu pilot , am împrumutat o mașină istorică și am participat”, își începe povestea Cristina.

Frumoasa de 32 de ani face senzație atât pe circuit, cât și pe stradă cu o Dacie din 1969 de care este îndrăgostită! „O iubesc! Este ca și copilul meu, am grijă de ea i-am dat și un nume, Nemo. Universul mi-a adus-o în viața și nu am putut să nu respect promisiunea”, mai spune actrița.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

O magie pentru anul acesta

Cristina este oprită frecvent și întrebată despre mașină.„ Toată lumea îmi face cu mâna, mă întreabă din ce an este, o admiră și mă încarc cu energia lor pozitivă”, mărturisește excentriul pilot.

Tânăra are și un job la fel de interesant. Sunt magician încă de la 19 ani, mai nou sunt și actriță, studentă în anul 3 la Actorie, fac spectacole de magie și pentru copii și pentru adulți”, mai spune Cristina.

Care are în plan o magie pentru anul care a început: „Să dispară pandemie și să revenim la o viață normală, mi-e atât de dor”!

 

 

 

Comentarii: