LIFESTYLE NUTRITIE

Amalia Năstase și dieta care a salvat-o: ”N-am vrut să ajung la o sută de kilograme!”

Amalia Năstase a pus un pariu cu ea în 2019, atunci când a decis să e timpul să slăbească. Fosta soție a lui Ilie Nătase ajunsese de nerecunoscut, din cauză că se îngrășase, așa că a simțit că nu mai poate și e nevoie de intervenția medicilor.

A început dieta inventată de medicul italian Giuseppe Castaldo, dieta oloproteică, și în câteva luni, vedeta a reușit să slăbească 31 de kilograme. “Ajunsesem la 97 de kg și am zis că dacă ating suta, gata, totul e pierdut. Nu am vrut să fiu un caz pierdut.

Am urmat o dietă ketogenică, dar mai particulară în sensul că este fără multă grăsime. Se numește dietă oloproteică. A fost destul de greu la început, dar a meritat. Nu mănânc în continuare zahăr sau făinoase. De un an nu am mai mâncat aceste alimente”, spunea Amalia într-un interviu pentru Click, în martie 2020.

CITEȘTE ȘI: DIETE RAPIDE/ ”Dieta Prințesei”, cea mai cunoscută și eficientă dietă

Și-a schimbat total stilul de viață

Chiar dacă s-a încheiat regimul de ceva timp, Amalia Năstase nu se abate nici acum de la anumite principii. Nu mai există în meniul ei cartofi, dulciuri, zahăr sau paste făinoase. Iar asta a ajutat-o să-și mențină silueta de invidiat la care a ajuns după dieta oloproteică.

Excepție a făcut doar de ziua ei când a mâncat o felie de tort, dar și asta mai mult pentru campania socială în care este implicată, rugându-și astfel prietenii ca în loc de cadou, să doneze pentru Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu.

Dar cum arată meniul zilnic al vedetei, care împlinit recent 45 de ani și este mama a trei copii? “Dimineața mănânc un măr sau o portocală sau ouă prăjite fără pâine și o cafea, apoi la prânz grătar cu salată sau pește, un măr sau fructe roșii pe la 5, iar seara ori salată cu ton, ori brânză cu roșii ori un cocktail”, a mărturisit Amalia Năstase.

 

 

 

Comentarii: