LIFESTYLE

Anamaria Prodan, dezlănțuită pe rețelele de socializare! A urcat pe Instagram o poză în sânii goi

Anamaria Prodan face ce face și mai aruncă Internetul în aer din când în când. Mulți spun că Prodanca ar trece prin criza femeii la 50 de ani, alții că e disperată după atenție. Ei bine, cu siguranță a reușit să stârnească reacții din partea urmăritorilor ei cu ultima postare: vedeta a urcat o poză pe Instagram fără sutien, și toată lumea vorbește acum despre ea.

Pozele îndrăznețe nu sunt însă o noutate pentru cel mai cunoscut impresar de  fotbaliști sex feminin din România. În urmă cu 12 ani, fiica regretatei artiste Ionela Prodan a realizat un pictorial nud pentru celebra revistă pentru bărbați Playboy. De asemenea, Anamaria Prodan a susținut dintotdeauna, că atunci când va împlini vârsta de 50 de ani dorește să apară din nou în paginile respectivei publicații pentru adulți, așa că își face încălzirea, deocamdată, cu poze incendiare pe rețelele de socializare.

Citește și: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Ce i-a transmis Gigi Becali Prodancăi

Se știe că sezoane bune, soțul Anamariei Prodan, Laurențiu Reghecampf, a fost antrenor la FCSB, club patronat de Gigi Becali. Becali n-a văzut niciodată cu ochi ascensiunea soției antrenorului în lumea fotbalului și, mai ales, imixtiunea ei în ”în treburile bărbaților”.

Dincolo de toate astea, om cu principii riguroase, Gigi Becali i-a atras atenția Prodancăi de multe ori vis-a-vis de faptul că a pozat goală în revista Playboy, încercând să ”o aducă pe calea cea bună”, cu vorba.

„Gigi îmi spune «Tată, nu e bine să faci așa ceva, nu e firesc». Dar eu i-am zis «Patroane, sunt cea mai frumoasă și ce e frumos și lui Dumnezeu îi place. Dacă nu-ți place nu te mai uita”, povestea atunci Anamaria Prodan.

 

Comentarii: