LIFESTYLE

Anamaria Prodan, la parastasul faraonic organizat regretatei artiste Ionela Prodan: `Dacă trăia mama, între mine și Reghe nu se mai întâmpla nimic!`

La nici două săptămâni de când s-a bătut parte-n parte cu Laurențiu Reghecampf în stradă și la doar câteva zile de la sentința care-i obligă să păstreze distanță de sute metri unul de celălalt, Anamaria Prodan a organizat mare parastas pentru pomenirea regretatei ei mame, îndrăgita artistă Ionela Prodan.

Cu ochii în lacrimi la mormântul mamei, Anamaria le-a mulțumit celor care au venit la parastasul cântăreței. „Vă mulțumesc mult de tot că nu ați uitat-o și mi-aș dori să nu o uitați niciodată”, a spus impresara. Care inevitabil a vorbit și despre problemele actuale din viața ei.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Despre problemele cu Laurențiu Reghecampf și ce s-ar fi întâmplat în căsnicia lor dacă Ionela Prodan ar fi trăit: ”Nu s-ar fi întâmplat nimic!”, a replicat Ana.

„L-a învățat cum să treacă peste momentele când el nu mai juca fotbal, l-a ajutat până în ultimele momente ale ei cum nimeni nu l-a ajutat.
Când vorbea ceva se făcea liniște încât nici Reghe, nici neamul lui nu mișcau, a fost ca și mama lui…”, a mai spus Anamaria Prodan.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: