LIFESTYLE

Diana Munteanu le dă clasă puștoaicelor: arată impecabil! Dar chiar și ea pică în păcat: care e plăcerea vinovată a vedetei tv

Pe lângă bagajul genetic, pe Diana Munteanu a iubit-o soarta. Și ea s-a iubit pe sine, pentru că se și vede acest lucru, se citește pe fizicul ei. Vedeta este extrem de preocupată de siluetă, de sănătate, și duce o viață sportivă fără cusur. Ce anume presupune?

”Presupune o disciplină pe care mi-am format-o singură, ore de antrenament, ceva restricţii în ceea ce priveşte mâncarea, dar eu am făcut din toate astea un stil de viaţă. Şi nu mai pare deloc un sacrificiu! Mă simt bine în pielea mea, probabil sunt în cea mai bună formă a mea!”,, spune Diana Munteanu în OKmagazin!

CITEȘTE ȘI: DIETE RAPIDE/ ”Dieta Prințesei”, cea mai cunoscută și eficientă dietă

Însă chiar și cele mai disciplinate dintre vedete au câte un călcâi al lui Ahile. Iar slăbiciunea fostei soții a fotbalistului Claudiu Niculescu o dezvăluie chiar ea.

”Ei, nu, la îngheţată nu renunţ! Mănânc şi zilnic dacă am poftă, dar reduc din alte alimente nocive sau fac mai mult sport. Echilibrul este cuvântul de bază! În orice! Dar asta mai vine şi odată cu vârsta.

Mă simt perfect, cum spuneam. Probabil cel mai bine! 54 de kilograme, la înălțimea de 1,71 m, consider că e o greutate optimă”, mai spune Diana.

 

 

 

Comentarii: