LIFESTYLE

Anamaria Prodan, momente teribile din cauza coronavirusului! De ce i-a fost frică sexy-impresarei!

După zile de stres și chin, Anamaria Prodan se bucură că rezultatele analizelor sunt acum în regulă și că ieșit negativ la testul COVID. Vedeta se simte în sfârșit mai bine și spune ea, asta doar grație medicilor de la clinica lui Gigi Becali, ea urmând tratamentul recomandat de ei.

“Am trecut și hopul acesta. Am făcut perfuzii cu vitamine acasă. Am urmat tratamentul pe care l-au prescris medicii lui Gigi Becali. Încă tușesc, dar am depășit momentul. Au fost momente ciudate. Nu am fost la spital și nu am chemat salvarea. Nu m-am simțit bine.

Au fost momente cumplite. M-au durut oasele, am avut o formă mai severă față de alți prieteni. Am stat acasă, încep să îmi recapăt și vocea, am scăpat. Am făcut analize, nu am absolut nimic”, a dezvăluit Anamaria Prodan, la România TV.

CITEȘTE ȘI: Descoperirea cercetărilor norvegieni: Uleiul care scade riscul de a te infecta cu COVID-19

Prodanca, infectată cu Sars Cov 2 de la jucători

Anamaria Prodan s-a infectat cu coronavirus după o ședință-fulger avută la echipa Hermannstadt, cu conducerea și cu jucătorii. Imediat cum a aflat că a fost testată pozitiv, s-a autoizolat acasă. Nu s-a simțit însă prea bine, de aceea a vrut să le spună oamenilor prin ce a trecut ea.

“Oricât te păzești nu ai cum să controlezi. Cine nu crede în acest virus nu știe despre ce vorbește. Trebuie cumva să ne păzim. Cred că absolut tot mapamondul va avea acest virus, dar mă gândesc că dacă nu avem probleme de sănătate foarte mari nu ar trebui să îți fie teamă.

Mi-a fost teamă mai ales când auzeam din toate părțile că într-o fracțiune de secundă totul se poate agrava și că nu poți să respiri”, a mai spus Prodanca la România TV.

 

 

 

 

 

Comentarii: