LIFESTYLE

Anca Pandrea, din nou la pat! Abia scăpase de Covid!

Vârsta nu iartă pe nimeni. Vârsta și bolile. Iar îndrăgita actriță se confruntă în ultima vreme cu mai multe probleme de sănătate: insuficiență cardiacă pulmonară de gradul trei, gastrită, are și probleme cu coagularea sângelui. Anca Pandrea, văduva lui Iurie Darie, pare că nu mai scapă de necazuri, după ce abia se vindecase de Covid.

„Abia îmi revenisem, iar acum sunt din nou la pat. Nu prea am fost cuminte, am ieșit cam dezbrăcată prin curte și bucătărie, și am răcit din nou. Am frisoane, transpir, nu mă simt bine deloc”, a dezvăluit Anca Pandrea, potrivit playtech.ro

CITEȘTE ȘI: Recomandări inedite ale medicilor: Ce se întâmplă dacă îţi pui ceapă pe gât înainte de culcare

Gigi Becali i-a sărit în ajutor

La sfârșitul anului trecut, actrița ajunsă la vârsta de 75 de ani a fost izolată la domiciliu, după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

A trecut prin multe din cauza bolii, Anca Pandrea locuind singură, și fiindcă boala a slăbit-o foarte tare, a căzut atunci prin casă și s-a lovit rău.

A avut parte de o mare surpriză, pentru că i-au sărit în ajutor oamenii la care nici nu s-ar fi gândit. „M-a sunat Gigi Becali, ca să mă întrebe dacă am nevoie de ceva şi m-a ajutat cu medicamente”, a spus Anca Pandea, pentru click.ro.

 

 

 

 

Comentarii: