LIFESTYLE

Ce pretenții au avut divele! S-a aflat totul, cu cât au fost plătite Mihaela Rădulescu și Andreea Marin ca să apară din nou, față în față

Nu degeaba s-a ales Mihaela Rădulescu cu supranumele de ”diva de la Monaco”. Ca să joacă rolul de detectiv la ”Masked Singer” de la Pro TV, Răduleasca ar fi fost răsplătită cu un onorariu de 80 de mii de euro, scrie wowbiz.ro.

Și bineînțeles că pe lângă bani, Mihaela a mai avut și câteva cerințe pe care doar la starurile internaționale le mai întâlnești.
Mihaela Rădulescu a călătorit doar la business class, a primit cel mai luxos apartament de la Lido și o limuzină cu șofer la dispoziție.

Diva a dorit să aibă o cabină separată de toată lumea și propria ei echipă de stiliști, atât pentru haine, cât și pentru make-up și păr, care ar fi fost și ei plătiți per total cu 30 de mii de euro. Toți au stat cu ea de dimineață până seara, timp de o lună, cât au fost filmările.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Surprize-surprize cu Andreea Marin

Într-una din ediții, sub masca Mumei Pădurii s-a aflat Andreea Marin. Care a negociat și ea scump apariția pe aceeași scenă, în același show cu rivala ei eternă.

Prestația ”zânei” s-a fi ridicat la 100 de mii de euro, cea mai mare sumă plătită vreunui concurent. De altfel, ea a și câștigat show-ul.

Mihaela Rădulescu a fost șocată să afle că sub acea mască s-a aflat Andreea Marin: „Nu, nu pot să cred așa ceva. Deci nu cred. Șapte ediții am zis că e bărbat, după care m-am prins că nu e. În șapte ediții m-ai păcălit. Ne-ai păcălit pe toți… am fost toți în toate direcțiile”, a spus Mihaela Rădulescu, care a urcat pe scenă la sfârșitul ediției și a îmbrățișat-o pe Andreea Marin.

 

 

 

Comentarii: