FRUMUSETE LIFESTYLE

Andreea Antonescu nu e divorțată în acte, dar e gravidă cu alt bărbat? Ce decizie a luat fostul

Una dintre jumătățile celebrei trupe Andre, Andreea Antonescu, are o viață plină și complicată. Click! susține că vedeta iubește de opt luni un jurnalist, mai mult, urmează să devină mamă iar.

După o serie tentative de relații eșuate, unele știute, altele nu, și separată neoficială de soțul ei, Traian Spak, Andreea Antonescu și-a găsit liniștea.

Și tot Click susține că Andreea Antonescu și Traian Spak au ajuns la o înțelegere, mai ales că artist ar trebui să nască în cinci luni, iar divorțul l-au tot amânat vreme de 4 ani.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

Omul de afaceri, stabilit în State, care are împreună cu Antoneasca o fiică de 11 ani, vine în România ca să divorțeze, tocmai pentru ca bebelușul să poarte numele tatălui.

În urmă cu ceva timp, vedeta tv recunoștea că are o relație de iubire nouă, dar și că va divorța cât de curând de Traian Spak.
„Nu am divorțat nici acum! Actele sunt făcute, tot ce mai lipsește e doar semnătura lui Traian. Sper să reușim să divorțăm anul acesta. Eu am luat o decizie și nu mai răzgândesc. Acum rămâne să ajungă el în România să semneze actele la notar și e gata!” , a precizat solista, la jumătatea lunii aprilie, pentru Click!.

 

 

 

 

 

Comentarii: