LIFESTYLE

Și cu Salman Khan cum rămâne cu Salman? Iulia Vântur revine pe ecran în România, deși se mutase în India

După ce a plecat de la Pro TV și a trecut pe la Prima TV, Florin Călinescu a acceptat oferta producătorilor de la Antena 1, la iUmor, pentru sezonul 13 al show-ului.

Bomba-bombelor e însă faptul că în show va veni nimeni alta decât Iulia Vântur (42 de ani). Iulia a părăsit România pentru India din postura de vedetă Pro TV, iar acum revine, dar la postul concurent de televiziune.

Nu că nu ar fi posibil ca relația să meargă chiar mai bine, dar lumea se întreabă: oare de ce a revenit Iulia pe micile ecrane din România, deși își începuse o carieră în muzică indiană, cu turnee de promovare și tot tacâmul? Ce se întâmplă cu Salman Khan?

Vestea pică într-un moment în care – după ani, aproape zece, în care fosta prezentatoare și actorul au dat-o din colț în colț vis-a-vis de relația lor, Iulia a ieșit și l-a ridicat în slăvi pe Salman Khan! Starul de la Bollywood i-ar fi nu doar iubit, ci și manager

CITEȘTE ȘI: Sfaturi pentru toate femeile: Cum îi puteţi face pe bărbaţi să vă iubească şi mai mult

”Salman a fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el, trebuie să te prezinți de la același nivel profesional, nu ai cum să dezamăgești. Acolo a fost adevărata muncă. Conținutul și examenul final eu le-am dat.

Am fost privilegiată să am parte de sfaturile unui om cu o experiență de peste 30 de ani în Bollywood. M-a susținut și chiar a crezut în mine. El a crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu însămi inițial.

Eu chiar nu-mi făcusem vreo speranță că voi începe o carieră în muzică, în India. Abia când mi s-a spus „ai un dar frumos, special… nu-l ignora!, am realizat că merită să pun extra muncă și energie. Meritam să fac asta pentru sufletul meu. Muzica este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le-am primit în viața mea.”, a mărturisit Iulia Vântur într-un interviu pentru revista VIVA!, numărul din august.

 

 

 

 

 

Comentarii: