LIFESTYLE

Andreea Bălan, despre suferințele din dragoste: ”Mă durea tot corpul!”

Cum spune și ea, Andreea Bălan n-a prea avut multe relații despre care să se vorbească în show-bizz. Dar din ce a ales, vorba proverbului, parcă a și cules. Și asta doar dacă stăm să ne gândim cum s-a încheiat povestea de dragoste cu Keo, acum căsătorit cu cealaltă femeie din viața lui, sau cum s-a despărțit de tatăl celor două fetițe ale ei, fiind acum în plin divorț cu George Burcea.

În dragoste, n-a prea fost să fie chiar succesul din carieră, dar Andreea susține că nu se uită cu mânie spre trecut. Niciodată.
”Întotdeauna când sunt jos, când sunt momente în care mai plâng, au fost momente foarte nasoale și mă durea tot corpul cât de mult sufeream, întotdeauna mi-am spus că și mâine e o zi, timpul vindecă durerea, timpul ștergea durerea.

Chiar dacă plângi o zi, două sau o noapte, e foarte bine să plângi, să te descarci. Nu mi-a plăcut niciodată să schimb partenerii, mereu am fost statornică și am cautat stabilitate. Nu cred că am avut ghinion în dragoste. Viața mea e expusă și am fost despărțită de trei patru ori. Dacă punem prima iubire și până în prezent au fost puține despărțiri.

Nu consider că am avut ghinion, consider că așa a fost să fie. Am întâlnit oameni în diferite stadii ale vieții lor, nu am reușit să ne aliniem, eu mereu am avut un stadiu mai avansat. Eu mereu am fost cu un pas înaintea partenerilor mei”, spune Andreea Bălan, la „Xtra Night Show”, la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

Nu se anunță nicio nuntă

Acum artista zâmbește din nou după separarea de George Burcea. Are o relație cu Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, e fericită, dar nu se grăbește în nicio direcție. „Nu mai există goluri în interior. Trăiesc prezentul. Nu îmi mai fac planuri în viața personală, sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum și o trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă.

Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile”, mărturisește Andreea.

„Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Nu se poate legal deocamdată. Sunt tânără și depinde de persoana pe care o întâlnești. Se întâmplă să nu mă căsătoresc niciodată și să trăiesc așa foarte bine”, încheie vedeta.

 

 

 

 

Comentarii: