featured LIFESTYLE

Andreea Marin a pățit asta în direct! Vedeta a încremenit în fața tuturor

Andreea Marin a fost ani în șir cea mai îndrăgită vedetă de televiziune. Mai ales grație emisiunii de la TVR, cu multe situații neprevăzute, care i-a și dat porecla de „Zâna surprizelor”.

Și de surprize a avut parte chiar și ea, iar Andreea Marin a împărtășit la emisiunea „Teo Show”. Îndrăgita prezentatoarea a căzut efectiv în platou, în timpul unei transmisiuni în direct. „Am simțit așa, cum îmi pică sufletul.

E o poveste pe care mulți și-o amintesc, era o emisiune de 1 aprilie, așa s-a nimerit, studio nou, frumos, strălucitor, neatins de pașii omului și o scară uriașă pe care eu coboram uneori la începutul emisiunii. O scară lucioasă, nou-nouță, spiralată.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Pe tocuri, cu rochie lungă. Am pășit, am mers doi, trei pași, pe aplauzele oamenilor, erau 250 de oameni în sală, și după câțiva pași m-am dus din capul scării până în jos, am alunecat. Nu știu câte idei îți pot trece prin minte în doar trei secunde de groază.”, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Norocul ei a fost că se întâmpla… pe 1 aprilie, așa că a venit cu ceva ce a salvat-o pe moment: „Când am ajuns la bază m-am ridicat imediat, am avut puterea, adrenalina și ce am văzut a fost suflul publicului, care în loc să izbucnească în râs, oamenii au făcut, la unison, gestul acela de ajutor, să se ridice și să mă ajute, să mă prindă.

M-am ridicat și am spus: ‘Aceasta este prima păcăleală a serii!’. Și toată lumea a început să aplaude și să râdă și s-a dezamorsat acel moment interesant.”, a mai spus Andreaa Marin la ”Teo Show”.

 

 

 

 

Comentarii: