featured LIFESTYLE

Anamaria Prodan explică de ce a filmat bătaia cu Reghecampf: `E a 3-a oară când mergeam la poliție și nu aveam probe! Nu stau să mă judece Becali, că sunt bătută ca femeie!`

La câteva zile de la scenele șocante dintre ea și soțul ei din acte, Anamaria Prodan a mers la INML în ghips și foarte afectată de bătaie. Astăzi, a venit rândul și lui Laurențiu Reghecampf, care după altercația violentă cu soția lui, a petrecut la botezul fiului său pe care îl are cu femeia pentru care a părăsit-o pe Prodanca.

Anamaria n-a mers ieri și la instanță pentru divorț, dar a lansat între timp acuzații șocante la adresa lui Reghe, în ceea ce privește bătaia, în sensul în care n-ar fi fost prima dată când s-ar fi plâns poliției de așa ceva.

„Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân, să fii lovit doar pentru faptul că ești femeie și trebuie să taci că te judecă un Gigi Becali sau mai știu eu cine din țara asta sau o publicație gen Cancan.

Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în fața lui, iar eu l-am întrebat dacă a filmat ca să mergem la poliție. Pentru că era deja a treia oară când mă duceam la poliție și nu aveam probe.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Tot ceea ce vedeți astăzi la Reghecampf nu cred că ați văzut timp de 16 ani cât a fost cu mine. Omul trăia într-o altă lume, avea alte valori despre viața. Avea alt anturaj. Mă rog de el de 1 an şi 8 luni să divorţăm. Atât vreau”, a explicat Anamaria Prodan, citată de antena3.ro.

„Finul meu a făcut filmarea, de frică să nu esclaladeze scandalul. Această filmare începe cu mine când îi arătam câte sute de articole sunt despre noi și să terminăm povestea, dar el mă înjura, cu mâinile la spate, mândru de el.

Ceea ce se vede este un bărbat mic care mă lovește, iar el se duce și dă declarații că nu m-a lovit. Faptul că te duci și faci așa ceva, iar eu nu dau în el ca într-un străin. Pe mine nu are cum să mă bată nimeni, dar mi-am adus aminte că este tatăl copiiilor mei.

De-a lungul relației noastre am avut momente în care plângeam pe stradă, în intersecție, că nu știam ce să fac ca să salvez căsnicia. El mă șantajează cu înregistrări de acum 3 ani, când îl amenințam eu cu imaginile cu amanta. El este în țară de o săptămână, dar n-a sunat deloc copilul să vină să-l vadă. El face totul doar pentru presă”, a spus Anamaria Prodan și la realitatea.net.

 

 

 

 

 

Comentarii: