LIFESTYLE

Andreea Marin, mai fericită ca niciodată: iubitul a dus-o vacanță romantică în Croația

Când este vorba despre iubire, știți cum se zice? Că ea găsește o cale… Chiar și pe vreme de pandemie, cu toate restricțiile și toate barierele puse de coronavirus, dragostea învinge întotdeauna. Așa că iubitul Andreei Marin a reușit să-și surprindă partenera și să o ducă într-o bine-meritată vacanță în Croația.

”Ne-am descurcat, a trebuit să schimbăm ruta, dar e de înţeles că e o perioadă tulbure, lucrurile se pot schimba de la o zi la alta şi trebuie să acceptăm această nouă realitate. Nu asta m-a deranjat în mod special, ci lipsa respectării regulilor, pe care nu le-aş numi de “distanţare socială”, ci de bun simţ, în situaţia dată. Sau de respect pentru sănătatea fiecărui om şi pentru a celor din jur.

De exemplu, nici în avionul Lufthansa, nici în Austrian Airlines, nu s-a păstrat regula de distanţare socială, în schimb am rămas plăcut surprinsă să văd cât de corecţi au fost cei de la linia aeriană croată. În avionul Croaţia Airlines am avut un rând distanţă faţă de ceilalţi.”, a mărturisit Andreea în ce condiții s-a desfășurat escapada romantică și a rămas plăcut impresionată de croați.

”În Croaţia, în hoteluri, în taxiuri, la terase, practic oriunde, toţi cei care ofereau servicii purtau măşti, mănuşi, oricât de cald era afară, magazinele cu spaţii prea mici erau închise, de câte ori se schimba clientul, scaunul, masa sau şezlongul erau dezinfectate în faţă acestuia, iar tot ce era necesar pentru menţinerea igienei îţi era oferit gratuit la orice pas.” a povestit Andreea.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

Fostul consul, acceptat de Violeta

Cât despre relația cu Adrian Brâncoveanu, fost consul al României în Libia, Andreea Marin a spus mereu și tot repetă că îi oferă liniște, siguranță și iubire. Cum se simte ”zâna”, copleșită de dragostea mult mai tânărului partener? ”Aşa cum simte probabil orice om: simt că am aripi. Ne însufleţeşte starea de bine, ne dă puterea să clădim şi să ne bucurăm de ceea ce trăim. ”, a spus Andreea Marin pentru Click.

De altfel, vedeta tv a mărturisit și ce planuri are pentru viitorul apropiat. O vacanță în trei, împreună cu logodnicul și cu fiica ei, Violeta, care s-a comportat admirabil întotdeauna când a venit vorba despre viața intimă a mamei ei. Ca și cu fostul soț, Tuncay, fiica Andreei Marin cu Ștefan Bănică junior este foarte deschisă. ”Sunt cei mai buni prieteni. Şi asta mă bucură nespus. E foarte important pentru mine, ca mamă.”, a mărturisit vedeta.

 

 

Comentarii: