LIFESTYLE

Andreea Marin rupe tăcerea! După trei căsnicii încheiate cu divorț, diva spune adevărul despre următorul mariaj și despre relația cu actualul partener

AlistMagazin

Despre Andreea Marin se scrie mereu, oriunde și întotdeauna vinde. Mai ales când există și un pic de intrigă în subiect, lumea devine extrem de curioasă. Când în peisaj a apărut un alt bărbat după divorțul cu numărul trei, iar când bărbatul era și diplomat și mult mai tânăr decât fosta divă a Televiziunii Naționale, picanteriile au fost la ordinea zilei. Ba că Adrian Brâncoveanu i-a dăruit o replică a inelului de logodnă a regretatei Lady Di și urmează o cerere în căsătorie, ba că Andreea Marin s-a rotunjit în talie și va fi din nou mamă și multe altele.

De curând, „Zâna”, așa cum i-a rămas numele după epoca de glorie cu „Surprizele” de la TVR, a ales să vorbească ea, direct, despre viața ei amoroasă. Și orice s-ar spune și oricâte critici ar exista la adresa ei, dacă e să admir vreodată ceva, este exact această asumare și această franchețe care nu au nimic fals sau prefăcut la Andreea Marin. Vedeta e fericită, iubește și trăiește poate cea mai liniștită perioadă din viața ei. Dar…

„Să nu facem speculaţii! Nu mai sunt la început de drum şi nu mă mai încântă poveştile cu voalul alb, ca să fiu sinceră. Cred că altfel privesc viaţa acum şi alte lucruri sunt importante… Până la urmă, e vorba de potrivire. Dacă oamenii se potrivesc până la capăt, nu doar până într-un moment al vieţii, lucrurile merg. Dacă nu, nu. Şi potrivire nu înseamnă doar potrivire fizică. Aceasta este, din păcate, ceea ce nu atrage la început, şi uneori ne putem păcăli. De ambele părţi!”, lămurește din start Andreea Marin mult-discutata a unei viitoare nunți cu fostul consul al României în Libia.

Citește și:  Sfaturi pentru toate femeile: Cum îi puteţi face pe bărbaţi să vă iubească şi mai mult

Nu trăiește în trecut, ci în prezent și pentru viitor!

După trei căsnicii încheiate cu divorț, cu experiențe care i-au marcat în mod cert existența și condiția de femeie, Andreea Marin nu mai pune pe primul plan formalitățile. Sau cel puțin așa reiese din interviul pentru okmagazin.ro. Ca o femeie matură, trecută prin viață, mamă de pre-adolescentă, și persoană publică multă vreme sub lupa tabloidelor, Andreea încearcă să-și protejeze cât de cât teritoriul privat, intim, învățând din greșelile trecutului. Dar fără să impună cumva vreo regulă sau limită strictă, iar atunci când este întrebată direct, explică la fel de direct. Ce înseamnă potrivire în cuplu? Și de ce ajung oameni care se iubesc să se despartă?

„Potrivire pe termen lung înseamnă ca ritmul unuia să fie compatibil şi cu ritmul celuilalt. Poate că unul oboseşte mult prea repede în raport cu energia debordantă a celuilalt. Se poate întâmpla şi atunci niciunul nu e de vină. Dar, pur şi simplu, nu poţi trăi într-un ritm care nu e al tău, e clar! În alte situaţii, se poate ca valorile unuia să nu se potrivească pe termen lung cu valorile celuilalt. În cazul meu, nu trăiesc în trecut, trăiesc doar cu prezentul în mână şi cu gândul spre viitor”.

Punctual, diva recunoaște mereu că dacă Dumnezeu dă, acceptă cu fericire infinită o nouă sarcină. Are o fetiță din căsnicia cu Ștefan Bănică junior și și-ar mai dori încă un copil, însă nu își face astfel de planuri niciodată. Cum de altfel, nu își face nici în ceea ce privește căsnicia. Pentru că mai importante decât rigorile societății, sunt sentimentele. Iubirea.

„Acum nu mai caut. Acum mi-e foarte bine. Sunt de aproximativ 3 ani cu un om minunat, cu care trăiesc o poveste foarte frumoasă şi îmi doresc să mergem cale lungă împreună, mână-n mână”, spune vedeta, potrivit okmagazine.ro.

Comentarii: