LIFESTYLE

Angelina Jolie, terapie controversată la o clinică misterioasă din Suedia / GALERIE FOTO

După divorţul de Brad Pitt şi procesul de custodie al celor şase copii, Angelina Jolie ajunsese la o greutate de aproximativ 35 de kilograme.

„Răcea uşor, iar sistemul ei digestiv abia mai funcţiona, aşa că prietenii ei din Londra i-au spus că Suedia este locul în care ar putea găsi o soluţie. A luat un tratament pentru gastropareză, care se pare că era motivul pentru stările de greaţă de care suferă”, au susținut apropiați ai actriței.

Inspirată de actorul Michael J. Fox, care duce de multă vreme o luptă intensă cu afecţiunea Parkinson, Angelina a ajuns la Institutul Karolinska din Stockholm, în care terapia cu celule este folosită în cercetarea tratamentului pentru cancer, Parkinson şi alte afecţiuni, informează mediafax.ro

DESCOPERIRE REVOLUȚIONARĂ! Analiza de sânge care anunță cu 1 an înainte APARIȚIA cancerului

Adevărul despre coafura femeilor: Lungimea părului indică personalitatea

Autostrada din România pe care NU va merge nicio mașină/ VIDEO

„A urmat un tratament experimental cu celule stem care i-a întărit sistemul imunitar. De asemenea, a ajutat-o să-şi recapete greutatea şi i-a redat echilibrul hormonal, a atenuat paloarea feţei şi a stimulat producţia de colagen, acesta fiind şi motivul pentru care arată mai tânără. Nu numai că arată cu 10 ani mai tânără, dar a luat în greutate aproape 14 kilograme”, a declarat un apropiat pentru RadarOnline.com.

 

Comentarii: