LIFESTYLE

Anna Lesko s-a hotărât! Cine e cel mai bun la pat dintre foștii iubiți

Acum să nu vă imaginați că indiferent cât de dezînhibată ar fi Anna Lesko, s-ar apuca ea să facă un clasament în ceea ce privește ”prestația artistică” sau ”meritul tehnic” al foștilor parteneri. Nici vorbă, doar că atunci când este întrebată, focoasă moldoveancă – despre care oamenii cu care a lucrat au o părere foarte bună! – spune tot, fără să se ascundă după o falsă pudoare.

Așa că evident că Anna Lesko nu s-a fofilat atunci când a chemat-o Cătălin Măruță la rubrica “Spui tot sau îți ia gura foc”. Și întrebările nu au fost chiar dintre cele mai prietenoase.

Momentul de maximă delicatețe, ca să-i spunem așa, a fost acela când a fost nevoită să spună cu cine a avut cele mai reușite partidele de amor dintre Irinel Columbeanu, Marian Ionescu și Codin Maticiuc. Iar cântăreața a mărturisit: cu Codin s-a potrivit întotdeauna perfect.

CITEȘTE ȘI: Indiciile ciudate care dezvăluie ca ești bună la pat

Amor nebun cu Anna

Anna a spus că i-au rămas bine în memorie episoadele fierbinți trăite alături de Codin Maticiuc, și poate că și afaceristului… Doar că n-a vrut să dezvolte mai mult, deoarece în prezent, el trăiește cea mai serioasă poveste din viața lui, alături de o femeie superbă care i-a făcut cel mai prețios cadou, o fetiță.

De asemenea, lipsită de inhibiții și parcă iubind să provoace și să stârneacă imaginația admiratorilor, frumoasa artistă în vârstă de 41 de ani a dat și detalii picante din viața ei amoroasă.

În sensul în care a dezvăluit că a avut parte de amor nebun și real în toate sensurile. Anna Lesko a spus că s-a iubit cu foștii parteneri în casa părintească, la pădure, dar și la bordul unui avion.

 

 

 

 

 

Comentarii: