LIFESTYLE

Antonia a arătat aproape ”tot”! Fanii sunt încântați, dar o și ceartă pe frumoasa artistă

Fără îndoială că Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România. Frumoasă că așa a făcut-o pe ea mama ei, nicidecum grație operațiilor estetice, modificărilor în photoshop sau alte artificii.

Nu, cântăreața este naturală, cu excepția bustului, acolo unde se spune că și-ar fi făcut ceva îmbunătățiri, undeva și firesc dacă ne gândim că la 31 de ani are deja trei copii.

Așadar, spectaculoasa Antonia le-a făcut fanilor o mare surpriză. A apărut pe coperta celui mai nou număr al publicației ”Touch Magazine” și le-a ridicat tensiunea admiratorilor.

Nu e suficient că e perfectă și sumar îmbrăcată, așa încât Antonia a pozat extrem de provocator, etalânduși trupul foarte bine lucrat la sală în toată splendoarea.

Imaginea publicată pe contul de Instagram al revistei menționate n-avea cum să treacă neobservată și necomentată. Dacă cele mai multe comentarii sunt admirative, nu puține sunt și cele în care Antonia e dojenită că arată prea mult.

”E fain, dar faza e că sunt mulți minori pe Instagramul ăsta. Cred că e un pic cam goală pentru un loc unde e plin de prunci”, ”Antonia este o femeie foarte frumoasă, dar aici este ca și dezbrăcată”, sunt doar două dintre ele.

CITEȘTE ȘI: DIETE RAPIDE/ ”Dieta Prințesei”, cea mai cunoscută și eficientă dietă

E de trei ori mamă!

Norocosul bărbat care se bucură de farmcele Antoniei este cântărețul Alex Velea. Sunt împreună de foarte mulți ani, sunt uniți și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Mai ales că au deja doi băieți împreună.

Faptul că Antonia nu este încă divorțată oficial de Vincenzo Castellano nu a fost o problemă pentru ei. Singura pată întunecată din poveste este Antonia îi duce dorul fiicei ei Maya, care a rămas în Italia, la tatăl ei.

Cât despre povestea perfectă cu Velea, Antonia a recunoscut că în orice paradis mai sunt turbulențe uneori. ”Nu sunt subiecte mari pe care să ne certăm, ci lucruri mici, depășim repede momentul. Da, cu siguranță, stresul își spune cuvântul, important e cum trecem peste, și noi, ca părinți, să nu le arătăm acest lucru copiilor, ei nu trebuie să simtă”, a mărturisit Antonia pentru revista Viva.

 

 

Comentarii: