LIFESTYLE

„Câinii” au dedicat cupele câștigate la Sfântu Gheorghe memoriei lui Marian Cozma

Handbaliștii de la Dinamo au avut o săptămână prolifică la Sfântu Gheorghe: au plecat cu două trofee – Cupa României FAN Courier și SuperCupa României – și șase puncte din primele trei etape ale Ligii Zimbrilor.

Fericiți că și-au atins toate obiectivele acestui început de sezon atipic – după mai bine de șase luni de pauză a meciurilor oficiale din cauza pandemiei de Coronavirus – dinamoviștii au sărbătorit inedit reușitele.

I-au dedicat fostului handbalist din Șoseaua Ștefan cel Mare, regretatul Marian Cozma, ucis în Ungaria, cele două cupe obținute, au scandat cântecele galeriei și s-au fotografiat cu premiile obținute.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Filmați cu drona

Dinamoviștii au ținut-o într-o sărbătoare și au avut parte de momente deosebite. De altfel, bucuria a fost filmată și de la înălțime, cu drona! C

ăpitanul echipei, Dan Savenco, a mărturisit că n-a mai câștigat niciodată două trofee într-o zi și a anunțat – din nou- hegemonia formației sale în competițiile interne.

„De patru, cinci ani toate echipele din România ne-au luat frica. Suntem cei mai buni din țară și am demonstrat-o din nou”, a mărturisit Dan Savenco, jucătorul lui  CS Dinamo București.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: