LIFESTYLE

Antonia îl atacă dur pe Măruță: ”Un mare îmbârligător!”

Antonia s-a enervat la culme și într-un acces de furie, a sărit la gâtul lui Cătălin Măruță. Vedeta a postat un mesaj mai mult decât dur pe rețelele de socializare, deranjată fiind de faptul că prezentatorul TV își întreabă des invitații despre ea și despre Alex Velea.

În plus, cântăreața i-a atacat și pe cei care au răspuns la întrebările legate de ea și pe tatăl celor doi băieți ai ei.

CITEȘTE ȘI: Studiu alarmant al specialiştilor: Ce riscăm dacă petrecem mult timp în faţa televizorului – e foarte GRAV

Îl face pe Măruță obsedat

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru.

Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs. Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative, au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time!

Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce?

P.s: Știm că ”producătorii sunt de vină”, este mesajul Antoniei de pe Instagram.

 

 

Comentarii: