LIFESTYLE

Antonia și Velea pregătesc nunta anului! Cântărețul a spus totul

sursa: redactia.ro

În sfârșit, partenerul de viață al Antoniei a luat taurul de coarne. Alex Velea a cerut-o în căsătorie ca la carte, cu inel, surpriză și tot tacâmul, a primit răspunsul de rigoare și acum face și marele anunț.

„2022 e anul cel mare. Vă vom zice noi ce și cum. Acum e încă surpriză. Chiar și pentru noi. (zâmbește) Nu am pregătit nimic, pentru că nu știm cum evoluează lucrurile și ce va mai fi cu această pandemie”, a răspuns Alex Velea în revista Viva!, atunci când a fost întrebat despre planurile de nuntă.

„Suntem o familie aproape normală. Suntem fericiți, ceea ce dorim tuturor. Nu ne certăm, pentru că nu prea avem de ce. Ne mai contrariem, dar cam la asta se rezumă „neînțelegerile noastre.

V-am zis și mai devreme, sunt fericit că jumătatea vieții mele este Ea. E un adevărat stâlp de susținere în viața mea. Un stâlp sexy”, astfel și-a caracterizat Velea viitoarea soție.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

Divorțată și liberă

Anul recent încheiat a fost unul bun pentru Antonia, în sensul în care, după ani de bătălii prin instanțe, a divorțat în sfârșit de Vincenzo Castellano. Cel cu care are o fetiță, fetiță care locuiește însă la el, în Italia, împreună cu bunicii paterni.

Frumoasa cântăreață și-a luat astfel o piatră de pe inimă pentru că poate merge la starea civilă și altar cu Alex Velea, bărbatul cu care are deja doi băieți.

Doar un singur lucru i-a împiedicat să facă și nunta, și botezul celor doi copii anul trecut. Și anume pandemia. Însă anul acesta nimic nu-l va mai reține pe cântăreț, nici măcar coronavirusul, să-și creștineze băieții și să se cunune cu femeia cu care are o relație de zece ani.

 

 

 

 

Comentarii: