LIFESTYLE

Antonia și Velea se pregătesc de botez, dar nu și de nuntă! Ce se întâmplă cu divorțul artistei de Vincenzo Castellano și de ce plânge Antonia

sursa: redactia.ro

În sfârșit, Alex Velea și-a văzut un vis împlinit. Acum băieții lui și ai Antoniei îi poartă numele și în certificatele de naștere, după ce instanța i-a dat excentricului cântăreț câștig de cauză.

Desigur că toată lumea știa că Dominic și Achim sunt copiii lui Velea și nu ai lui Vincenzo Castellano, dar cum mama lor este încă oficial soția italianului, a fost nevoie de un proces pentru ca să se demonstreze paternitatea celor doi. Astfel, Velea a fost obligat să-și dea în judecată partenera și apoi să aștepte toate termenele și eventuale contestații ale lui Castellano, ca să poată să-și treacă băieții pe numele lui.

Între timp, băieții au crescut și din cauza probelemelor cu legea, Velea și Antonia nu i-au putut creștina nici până în ziua de astăzi. Însă cum dragostea e mare, solistul a așteptat, a avut răbdare, iar acum răsuflă ușurat: până la sfârșitul anului, Dominic și Achim vor fi botezați. Dar rămâne totuși o mare nemulțumire… Deși voiau să facă și botez și nuntă în același timp, asta nu se poate încă.

Citește și: Sfaturi pentru toate femeile: Cum îi puteţi face pe bărbaţi să vă iubească şi mai mult

Antonia nu renunță la fetița ei

Chiar dacă o vedem zâmbind, bucurându-se de viață și de cei doi băieți, Antonia nu are parte încă de fericirea totală. Inima ei este ruptă în două, cum este inima oricărei mame care nu-și are alături copilul, chiar dacă îl iubește enorm.

Maya, fetița Antoniei, trăiește de ani buni la bunici, în Sicilia, iar familia Castellano se luptă cu înverșunare să o păstreze la ei. Procesul durează de ani buni, mutat fiind acum în Italia. Pentru frumoasa cântăreață, lucrurile puteau fi simple în privința divorțului de Vincenzo, doar că Antonia n-a renunțat niciodată la speranța că își va putea crește ea fetița și nu a vrut sub nicio formă să separe cele două chestiuni.

Până când magistrații italieni vor lua o decizie, asta preconizându-se undeva în luna septembrie, Antonia își vizitează periodic fata, iar în unele ocazii, i-a fost alături și tatăl băieților, Velea, cu care Maya are o relație frumoasă. Dorul mamei este mare, și nu de puține ori,  Antonia este văzută lăcrimând din senin, cu gândul la copila ei.

 

 

Comentarii: