SANATATE

ANUNȚ ȘOCANT al cercetătorilor! Cum poate fi vindecat CANCERUL în 3 minute

Foto: Pinterest.com

Cancerul poate fi vindecat in numai trei minute. Cel care sustine aceasta teorie este Gregg Braden, un autor faimos pentru enunturile sale legate de tratarea cancerului.

El considera ca emotiile noastre influenteaza ADN-ul, iar puterea gandurilor colective, cum este rugaciunea sau sugestia poate ajuta la vindecarea tuturor bolilor fizice.

 

Celulele canceroase

Efectele cancerului pot fi stopate prin intentia constienta focalizata pe sinergia dintre manifestari si gandurile noastre adica in campul care uneste totul.

Campul de care vorbeste Braden este dovedit si explicat stiintific in jurnalul Nature Nr. 332 din 1996.

Controlul emotiilor si al gandurilor

Gandurile si emotiile creeaza campuri electromagnetice, iar undele lor pot depasi corpul cu pana la 1m.

Nikola Tesla a anuntat ca oamenii vor putea genera in viitor energie electrica prin intermediul gandurilor ceea ce inseamna ca gandurile pot fi o sursa de energie extrem de puternica.

Veste IMENSĂ a specialiştilor: Aspirina poate preveni cancerul

PRODUSUL pe care angajații McDonald’s te ROAGĂ să NU îl comanzi niciodată

Ce fel de DECIZII iei, în funcție de TIPUL de alcool consumat

Insa aici vorbim de ganduri puternice si concentrate si nu de ganduri amestecate despre tot ceea ce simtim si vedem. Gandurile colective pot crea un camp electromagnetic extrem de puternic care are impact asupra mediului, conform healthydefinition.com.

Dupa recunoasterea oficiala a tehnicii aceasta va putea fi folosita pentru tratarea tuturor afectiunile.

Cum poate fi evitat cancerul: Uleiul de cătină, o minune pentru sănătate

De ce UITĂM mereu unde am lăsat cheile? Cum rezolvăm ”problema”

Îți amorțesc mâinile? Iată AFECȚIUNILE de care poți suferi

Intr-un spital din China a fost inregistrat un film care demonstreaza eficacitatea tehnicii. In el se vede cum este eliminata o tumoare cancerigena de 3×2.5 cm, in numai 3 minute, procesul fiind urmarit pe un ecranul unui aparat cu ultrasunete.

Pentru a putea produce unde electromagnetice puternice trebuie sa inveti sa-ti controlezi sentimentele si emotiile si apoi sa le cresti puterea.

Sentimentele pot modifica ADN-ul

Emotiile si sentimentele sunt precum oglinzile. Tot ceea ce facem este reflectat in mediu si primim lucrurile pe care le avem in noi.

De exemplu, daca spui: „Intr-o buna zi voi fi fericit sau vindecat sau voi avea o noua slujba” oglinda iti spune ca aceste lucruri vor deveni realitate, intr-o zi.

De ce sunt mezelurile roşii şi de ce devin lipicioase?

Cele mai cancerigene alimente. VEZI cât de DES le consumi!

Cum scapi de durerea de cap în 30 de secunde. FĂRĂ PASTILE!

Insa daca simti si spui ca te schimbi aici si acum si te porti ca si cum s-ar intampla cu adevarat atunci se produce o schimbare in ADN, iar schimbarea chiar va avea loc.

Emotiile, gandurile, soarta si sentimentele chiar au puterea de a controla tot ce se intampla in vietile noastre si in noi insisi. Nu uita ca sentimentele ne pot modifica ADN-ul.

Comentarii: