LIFESTYLE

Are sau nu operații estetice? Lidia Buble spune adevărul

Cu fiecare piesă pe care o scoate, Lidia Buble devine tot mai populară. Și este de înțeles, Lidia fiind dăruită de la Dumnezeu cu un talent aparate, de aceea a devenit în scurt timp una dintre cele mai apreciate cântărețe din noul val.

Dar pe lângă carieră, frumoasa blondină reușește să fie o apariție și în viața de zi cu zi. Are mare grijă de felul în care arată și cum se îmbracă.

Iar în ultima vreme, fiind femeie singură după despărțirea de fostul ei iubit, Răzvan Simion, Lidia Buble îndrăznește parcă mai mult și întoarce capetele pe stradă.

CITEȘTE ȘI: Detaliile feminine care au IMPACT semnificativ asupra unui bărbat

”E un subiect sensibil!”

În ceea ce privește aspectul fizic, au fost mulți cei care i-au sugerat Lidiei că n-ar strica să treacă pe la medicul estetician pentru o intervenție la nas. Doar că artista este foarte mulțumită de ea așa cum este și a spus mereu că nu simte nevoie de nicio corecție.

Lidia Buble s-a declarat mereu adepta stilului natural. Dar recent, îndrăgita artistă a fost întrebată pe contul ei de Instagram dacă a trecut pragul esteticianului și și-a făcut cumva vreo modificare la buze.

„Și nu, nu am nimic băgat în buze. Sunt naturale de la Tata. Ăsta este un subiect foarte sensibil. Știți deja părerea mea. Eu sunt adepta trupurilor naturale, dar dacă operațiile estetice vă fac să vă simțiți mai bine și vă dau mai multă încredere în voi, faceți atunci. ”, a spus Lidia Buble pe Instagram.

 

 

 

 

 

Comentarii: