LIFESTYLE

O mai știți pe Doctor Quinn? Nimeni n-ar spune că are 70 de ani!

Jane Seymour face parte din categoria persoanelor care au ”încremenit” parcă la un anumit nivel. Actrița arată senzațional și dacă nu știi cu cine ai de-a face, cu siguranță ai crede că e vorba de o glumă dacă își spune vârsta din buletin.

Dar care sunt secretele tinereţii fără bătrânețe la 70 de ani? . Celebra și îndrăgita doctoriță din serialul de televiziune ”Dr. Quinn” susţine că nu ratează nici un asfinţit pentru că ”întâlnirea cu soarele o întinereşte cel puţin 20 de ani”.

CITEȘTE ȘI: DIETE RAPIDE/ ”Dieta Prințesei”, cea mai cunoscută și eficientă dietă

Elixirul tinereții, la îndemâna tuturor

Jane Seymour are de ce să stârnească invidia colegelor de platou mai tinere: pielea este impecabilă și nu are nici urmă de rid pe faţă, actrița jurându-se că nu a apelat niciodată la chirurgia plastică.

Deși pare poezie, vedeta povestește tuturor că se menţine tânără pentru că nu ratează nici un răsărit şi nici un asfinţit de soare. Astfel, își asigură necesarul de vitamina D care ajută la fixarea calciului în organism.

Jane Seymour face mișcare zilnic, exact cât scrie la carte: se plimbă 30 de minute pe plaja din faţa vilei din Malibu, iar după amiaza face Pilates.

Dieta este una echilibrată, bazată în special pe multe salate şi fructe. De asemenea are mare grijă de pielea ei, pentru care foloseşte creme de faţă din plante şi un extract de Aloe Vera pentru corp. Jane Seymour a născut de patru ori, este și bunicuţă şi a fost măritată între 1993-2015 cu James Keach.

 

 

Comentarii: