NUTRITIE

”Aspiratorul de toxine”: Leguma care te ajută să slăbești rapid

preparatedevis.ro

Purificarea corpului și eliminarea kilogramelor în plus poate fi un vis. Cu toate acestea, există unele diete care te ajută să slăbești rapid, deși se caracterizează prin a fi stricte și monotone.

Ești dispus să accepți această provocare? Dacă răspunsul este da, atunci trebuie să cunoști un aliment fundamental pe care trebuie să îl incluzi în meniul tău pentru o silueta zveltă în câteva zile.

Vorbim despre varză și toată puterea ei diuretică, aportul caloric redus și marea sa valoare nutritivă.

Dacă doriți să aflați mai multe despre această legumă minunată, asigurați-vă că citiți următorul articol. Cu această ocazie, vă explicăm cum să tineți dieta cu varză, metodă pe care trebuie să o combinați cu o alimentație echilibrată, exerciții aerobice și voință pentru a vă atinge obiectivele.

CITEȘTE ȘI: Remediu pentru multe afecţiuni: Ce se întâmplă în corp după ce mănânci varză murată

Principiul dietei cu varză

Principala caracteristică a dietei cu varză este un plan de dietă care durează doar 7 zile dar este foarte eficientă deoarece este o dietă foarte săracă în calorii, unde principalul aliment care ar trebui consumat este varza.

Această legumă crudă are multiple proprietăți benefice pentru organismul nostru precum puterea sa antioxidantă sau diuretică. Pe lângă faptul că este un aliment cu conținut scăzut de calorii, are o mare valoare nutritivă.

Consumul de varză în mod regulat vă va ajuta să ardeți calorii – aceasta este premisa dietei cu varză. Planul este conceput pentru a fi realizat timp de o săptămână, iar felul principal va fi supa de varză, deși alimentele trebuie încorporate puțin câte puțin, dar zilnic.

Exemplu de meniu pentru dieta cu varză

Dieta cu varză se realizează în 7 zile și orice alimente procesate, prăjite, bogate în grăsimi sau cu zahăr rafinat trebuie eliminate din plan. Este o dietă strictă cu care vei observa rezultatele în scurt timp. În ceea ce privește băuturile, ar trebui să bei cantități mari de apă și să completezi cu ceai sau cafea fără zahăr.

În continuare, vă oferim îndrumările pentru a urma dieta cu varză cu un meniu ideal pentru 7 zile.

  • Ziua 1: În prima zi dieta va consta în curățarea completă a corpului. Ar trebui să consumați supă de varză în timpul tuturor meselor și să o însoțiți cu fructe, cu excepția bananelor.
  • Ziua 2: La prânz ar trebui să bei supă de varză și legume, evitând mazărea, fasolea sau porumbul. La cină, bea supă de varză și cu un cartof copt. În această zi, evitați să mâncați fructe.
  • Ziua 3: Revenim la detoxifierea din prima zi. Ciorba de varza va fi felul principal la toate mesele, desi de data aceasta o puteti conusma cu alte legume verzi. Mănâncă o cantitate bună de fructe.
  • Ziua 4: În ziua 4 ar trebui să aveți supă de varză și până la 8 banane. Puteți consuma și niște lapte degresat.
  • Ziua 5: În această zi puteți introduce mai multe alimente. Amintiți-vă că supa de varză este felul principal și puteți mânca între 300 și 500 de grame de carne de vită. Amintiți-vă să consumați multă apă pentru a vă purifica și detoxifica corpul.
  • Ziua 6: Luați supă de varză și spălați-o cu niște friptură de vită sau pui fără piele. În această zi puteți lua și legume verzi.
  • Ziua 7: Ultima zi a dietei ar trebui sa ai supa de varza si niste orez brun. De asemenea, consumă legume verzi și sucuri de fructe, dar nu zaharoase.

CITEȘTE ȘI: Medicii americani recomandă varza roşie: Scade tensiunea, te scapă de toxine şi are efect antiinflamator

După acest plan intensiv, o doză bună de mișcare moderată – de preferință aerobă sau cardiovasculară – și o bună hidratare prin consumul de apă din abundență, vei reuși să slăbești în doar o săptămână, recomandă MundoDeportivo.

Comentarii: