LIFESTYLE

Aurel Pădureanu, sărac lipit după moartea Corneliei Catanga: ”Nu am bani nici de chiria de la bloc!”

După moartea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu și fiul său Alex aproape că au ajuns în stradă. Au fost evacuați din vila din Bragadiru, au stat o vreme la fiica lui Pădureanu, într-o cameră, iar acum locuiesc cu chirie într-un apartament din cartierul Rahova.

Dacă Gigi Becali l-a refuzat când i-a cerut o casă, Aurel Pădureanu a primit ajutor de la un primar de sector, care-i dă bani ca să plătească chirie la o casă.

„Nu am mai putut să stau în Bragadiru, casa ne amintea de Cornelia. Ne-am mutat în Rahova, trebuie să plătesc și aici 350 de euro pe lună chirie. Asta e, am început să mai cânt, îmi fac meseria.

Deocamdată rămânem aici. Nu a vrut nimeni să ne ajute. Am vorbit cu un domn primar și-mi dă o sumă de bani ca să pot să-mi plătesc chiria la o casă cu curte. Eu nu pot să stau la bloc, că fac zgomot când cânt.

La curte însă se plătește peste 500 de euro. Eu nu am bani nici de chiria asta de la bloc”, a spus Aurel Pădureanu, la emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

Banca i-a adus la sapă de lemn

Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu erau în datorii mari când îndrăgita cântăreață a pierit. La un moment dat, Cornelia Catanga recunoștea că nu mai aveau bani nici măcar de pâine.

Cei doi au contractat acum 16 ani un credit de 90.000 de euro, de la bancă, pentru a-și renova vila din Chitila. În 2014, au intrat în incapacitate de plată, iar, ulterior, au fost executați silit, pierzând imobilul din Chitila.

S-au mutat atunci cu chirie, în vila din Bragadiru. Pandemia și lipsa concertelor i-au dus în situația de a nu mai avea bani să achite chiria de 550 de euro pe lună.

 

 

 

Comentarii: