LIFESTYLE MOMS

Băiatul Andreei Răducan, campion de la naștere! Bebelușul președintelui Federației Române de Gimnastică a luat primul ”10”, oare e semn că va fi gimnast?

Pe lângă vitrina ticistă cu medalii, una mai strălucitoare decât cealaltă, fosta mare campioană Andreea Răducan mai are și alte motive de mândrie. De altfel, cred că dacă am întreba-o, cu ochii închiși ar spune că fiica și fiul ei sunt cele mai prețioase trofee. Nimic nu se compară cu sentimentul matern, mărturisea fosta gimnastă imediat după ce a născut-o pe Amira Sophia.

Acum, la 35 de ani, Andreea Răducan trăiește aceste bucurii la dublu. A născut de curând și un băiețel, iar fericirea atinge cote maxime pentru ea și pentru soțul ei, Daniel Tandreu. Ca și la sora lui, mama a apelat la operația de cezariană și totul a fost perfect. Băiatul a primit nota 10 de la medicii care au ajutat-o la naștere pe fosta sportivă, au povestit pentru CANCAN.RO apropiați ai cuplului.

“Am născut pe 21 august, a avut 3.320 kg și 52 de cm. Fetița stă întruna cu el, eu am început deja să lucrez la Federație din nou. Mă bucur că e în zodia Leu”, a declarat Andreea Răducan, tot pentru Cancan.ro.

Citește și: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

A muncit până a născut!

…și s-a întors imediat la muncă. Explicația este, cu siguranță, pregătirea spartană din vremea când era gimnastă în lotul olimpic și câștiga medalii după medalii. De altfel, înainte să nască pentru a doua oară, oamenii erau foarte curioși cum de Andreea Răducan rezistă să vină la serviciu ca și cum nu ar fi fost însărcinată.

“Ca și prima sarcină, și pe aceasta o suport foarte bine, așa că îmi pot continua proiectele fără să am nevoie de pauză. Și băiețelul, ca și Amira Sophia, este un copil pe care ni l-am dorit foarte mult, și eu și soțul meu, Daniel, așa că suntem foarte fericiți. Și prima sarcină am dus-o ușor, așa că nici acum nu sunt temeri că s-ar întâmpla altfel”, spunea atunci fosta sportivă pentru click.ro.

 

Comentarii: