LIFESTYLE

Băieții Antoniei au întrebat-o de ce sora lor nu stă cu ei! Ce le-a spus cântăreața

Antonia e o mamă împlinită. Are trei copii reușiți, dar din păcate, fericirea ei nu este completă pentru că fiica Maya locuiește la tatăl ei, mai exact la bunicii paterni, părinții lui Vincenzo Castellano.

De aceea, momentele în care se strâng cu toții sunt neprețuite. Însă cei doi băieții pe care-i are cu Alex Velea n-au priceput de ce sora lor mai mare este la distanță de ei. Iar cântăreața a trebuit să încerce să le explice.

„Sunt extrem de fericiți, o iubesc foarte mult, vor să se joace întruna cu ea, să petreacă timp împreună! Sunt îndrăgostiți de ea! Mă bucur foarte mult să îi văd atât de apropiați și că se iubesc așa de mult.

Încă sunt prea mici să înțeleagă chiar tot. Au înțeles că Maya are alt tată, că acolo s-a născut, că acolo face și școala, și de aceea ea locuiește acolo.”, a spus Antonia pentru VIVA!.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi extrem de importante pentru tinerii părinţi: De ce trebuie scutiţi copiii de povara problemelor adulţilor

Velea a cerut-o în căsătorie

Pare un pic ciudat, ca după doi copii și o relație de ani buni, să mai existe astfel de momente în cuplu. Însă da, Alex Velea i-a pregătit Antoniei o cerere-surpriză în căsătorie. A păcălit-o că filmează un podcast și a prins-o cu garda jos. Au plâns, s-au bucurat și acum urmează masa și dansul. Probabil, și botezul băieților care n-au putut fi creștinați până ce mama lor n-a divorțat.

N-a fost deloc o poveste ușoară, dar artistul și solista au rezistat. Iar cuvântul cheie al relației a fost echilibrul. „Avem momentele noastre doar noi doi atunci când copiii sunt la bunici sau serile, după ce ei dorm și ne uităm la filme. Mai planificăm și vacanțe doar noi doi, din când în când. Avem grijă să existe echilibru din acest punct de vedere.

Este de datoria amândurora să acorde timp și atenție relației și să mențină flacăra vie. În cazul nostru, amândoi facem acest lucru și există un echilibru.”, a mai spus Antonia.

 

 

 

 

Comentarii: