NUTRITIE SANATATE

Băutura care te ajută cu durerile articulare în doar o săptămână

activeimplants.com

Durerile articulare vă pot limita stilul de viață. Cel mai adesea este cauzată de o suprasolicitare excesivă sau de un stil de viață sedentar. În plus, dacă sunteți deseori stresat, acest lucru vă poate afecta, de asemenea, în mod semnificativ sănătatea, fiind inclusiv cauza durerilor de spate, articulare și de picioare.

Dar un remediu testat ameliorează toate aceste afecțiuni, scrie publicația rusă Lenta.

CITEȘTE ȘI: Leguma pe care trebuie să o consumi de două ori pe săptămână dacă suferi de artrită: Ajută în lupta cu inflamația articulațiilor

Un remediu pentru durerile articulare care dă rezultate într-o săptămână

Pentru prepararea sa sunt necesare următoarele ingrediente: gelatină alimentară – 10 g apă potabilă rece – 150 ml Mod de preparare: se dizolvă gelatina în apa rece și se amestecă. Lăsați amestecul să stea peste noapte. Dacă îl puneți în frigider, se va transforma în gelatină.

În fiecare dimineață, înainte de micul dejun, pe stomacul gol, consumați acest amestec. Faceți acest lucru pentru o perioadă de 30 de zile. Veți observa schimbări în prima săptămână. După 30 de zile, trebuie să faceți o pauză de șase luni înainte de a repeta procedura. Puteți adăuga, de asemenea, miere, suc sau iaurt la acest medicament.

CITEȘTE ȘI: Medicină naturală: Alimente și băuturi cate te scapă de durerile de articulații

Beneficiile gelatinei comestibile

Gelatina alimentară este alcătuită din aminoacizi care ajută la repararea țesuturilor și este bună pentru oase, tendoane și cartilaje. Aceasta ajută la prevenirea osteocondrozei, precum și a osteoporozei. În plus, aportul său contribuie la o întărire semnificativă a sistemului imunitar.

Comentarii: