LIFESTYLE

Becali a stropit cu agheasmă pe Calea Victoriei: a organizat propriul marș, la o zi după Bucharest Pride!

Gigi Becali a strâns iar circa o sută de oameni cu care să manifesteze pe traseul pe care s-a desfășurat sâmbătă marșul LGBTQ Bucharest Pride.

Afaceristul a „sfințit” cu mâna lui tot traseul.  Cu microfonul într-o mână, iar cu cealaltă a stropit cu busuiocul cu agheasmă peste tot, ca să nu rămână ”necurățat” niciun loc prin care au călcat manifestanții de la parada LGBT, scrie sportbull.ro.

Gigi Becali a fost însoțit de preoți, cu cartea Sfântă, cu cădelniță și cu o cruce, în mâini, cu un vas cu cărbuni și tămâie și cu icoane.

Anul trecut, la un protest identic, alături de Becali au fost și managerul general Mihai Stoica, dar și consilierul afaceristului, fostul arbitru Alexandru Tudor, cel care a purtat o cruce imensă în timpul marșului.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

„Scopul acţiunii este sfinţirea locului, curăţarea locului, aşa cum a făcut Hristos în ţinutul Gadarenilor când i-a aruncat pe demoni în porci şi după aceea s-au înecat porcii. Și după aceea s-a urcat în barcă şi a plecat pe ape ca să sfințească apele, să curețe apele de demoni.

Pe unde au trecut ei (n.r. participanții la Bucharest Pride), noi mergem cu icoane cruci, apă sfinţită și facem rugăciuni. Sfinţim locul pe lângă ei au trecut ca să curăţăm locul de mizerie şi de duhurile necurate, ca să nu se întâmple accidente. Mergem de la Victoriei până la Piaţa Universităţii, altfel mor oameni după aceea.

Am zis să sfințim locul. Au lăsat duhuri necurate pe aici. Ei vor să fie haos, dezordine, să nu mai asculte lumea de autorități”, spunea Gigi Becali la România TV.

 

 

 

 

Comentarii: