LIFESTYLE

Spectatoarea pe care Nick Kyrgios a dat-o afară din arenă, în finala de la Wimbledon, se apără: `Am băut doar două pahare, nu 7oo!`

sursa: NEWS GROUP NEWSPAPERS

S-a aflat cine este femeia care l-a înfuriat pe Nick Kyrgios la Wimbledon. Ania Polus, o avocată poloneză de 32 de ani,  e spectatoarea pe care Kyrgios a acuzat-o în timpul finalei cu Novak Djokovoic că a venit beată în tribune. Femeia ar fi început să vorbească chiar înainte ca australianul să servească, așa că Kyrgios a strigat imediat la arbitrul de scaun să o dea afară din arenă pe blondă.

„Este foarte beată și îmi vorbește în mijlocul unui joc”, i-a spus sportivul arbitrului care i-a cerut să îi arate despre cine este vorba. „Cea care arată de parcă a băut vreo 700 de băuturi”, a strigat Krygios. Tânăra a fost escortată până afară, a primit o sticlă de apă, dar ulterior i s-a permis să revină în tribună, scrie sportbull.ro.

CITEȘTE ȘI: TESTUL SIMPLU care îți indică dacă bei suficientă apă

Ulterior, poloneza a explicat. „Întotdeauna spune că mulțimea este împotriva lui și am vrut să arăt că suntem pentru el, am vrut să-l încurajez.”, a spus Ania pentru celebrul tabloid The Sun. ”Și nu am băut decât un Pimm’s și un rosé. De vină e temperatura, nu aveam pălărie.”, a mai spus tânăra care e avocat de profesie.

Ania nu a fost singura pe care Kyrgios și-a vărsat nervii. Australianul a strigat către iubita lui Costeen Hastzi și către sora lui Halimah, căora le reproșat lipsa aparentă: „Măcar vă pasă vreun pic?”, a răcnit Kyrgios către ele, scoțând și câteva înjurături.
Kyrgios a și fost amendat ulterior cu 3.325 de lire sterline pentru „obscenitate audibilă”. Dar cât să fi contat, la premiul de 1.050.000 de lire sterline pe care l-a primit ca finalist al turneului de pe iarba londoneză?

 

Comentarii: