LIFESTYLE

Bianca Ghelber, medalie de aur după cinci luni de pauză!

Cea mai bună aruncătoare în proba de ciocan din România s-a impus în prima competiție la care a luat startul după pauza provocată de pandemia de coronavirus.

 Bianca Ghelber a revenit pe stadion într-un concurs oficial, Cupa României Open de Seniori, după o absență de 5 luni și a câștigat aurul.

„Îmi pare foarte bine că au început concursurile pentru că am așteptat atâta vreme momentul ăsta. Nu e ușor, după 5 luni de pauză, fără concursuri…”, spune Bianca Ghelber, triplă campioană mondială de juniori în proba de aruncare a ciocanului.

Sportiva nu concepe ca la anul să nu fie la Jocurile Olimpice de la Tokyo. „Eu cred că se va ține Olimpiada! Și am auzit că se va ține indifferent dacă va mai fi sau nu Pandemia. Așa că eu voi fi acolo cu siguranță. Nici nu mă gândesc să nu fiu”, e convinsă Bianca.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Ce spune forma palmei despre fiecare persoană

Cea mai sexy atletă, fără rival la sprint

O altă sportivă fericită după acest concurs este Marina Baboi, campioana națională în probele de 60, 100 și 200 metri, care nu a avut rivală în proba de 100 de metri.

Cea mai rapidă atletă de la noi din ultimii doi ani recunoaște că a avut emoții mari când a concurat după o absență de 6 luni.

„Mă încearcă o grămadă de senzații, a fost și greu și frumos, nici nu știu cum să spun, a fost o senzație ciudată și mă bucur că am concurat din nou. Și acum am emoții”, mărturisește Marina Baboi.

Comentarii: