LIFESTYLE

Boala de care suferă fostul Oanei Roman! Apare pe fond de stres, vedeta e convinsă că lumea va da vina pe ea!

După 6 ani de relație, Oana Roman și Marius Elisei și-au spus adio. Și se pregătesc, de data aceasta, chiar de divorț. În acest context, s-a aflat și informația cum că încă soțul Oanei ar suferi de o boală despre care medicii au ajuns la concluzia că a apărut din cauza stresului.

Evident că puțină lume știe că diagnosticul a fost pus cu ani în urmă, iar vedeta este convinsă că toți vor da vina pe ea.
Dar despre ce este vorba? arius Elisei se confruntă cu alopecie, o boală care debutează pe fond de stres și care are ca rezultat căderea părului de pe anumite zone ale corpului.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Probleme neștiute, detalii de culise

Despre boala lui Marius, a dat detalii chiar Oana Roman cu ceva timp în urmă. „Este o alopecie care se face pe fond de stres. O să se spună că din cauza mea a pățit asta.

Eu am o prietenă foarte bună și care este medic dermatolog și i-a prescris un tratament. El are păr deja acolo și nu se vede încă. Tratamentul a avut efect și trebuie să își dea în fiecare zi”, a spus fiica fostului premier Petre Roman.

Povestea cu boala apare în spațiul public chiar când cei doi soți și-au anunțat despărțirea, mai exact Oan a publicat pe rețelele de socializare un filmuleț în care a dezvăluit totul.

Apoi, tot ea a urcat un mesaj cu subînțeles: „Iubirea înseamnă loialitate, înseamnă încredere necondiționată, înseamnă respect, înseamnă prietenie, înseamnă pasiune și dorință. Dar fără respect, încredere și prietenie, pasiunea moare”, a scris Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Apropiați ai vedetei susțin pentru spynews.ro că în spatele despărțirii sunt mai multe motive, iar unul ar fi că Marius Elisei ar fi făcut tot ce i-a stat în putință să-i îndepărteze pe prietenii Oanei.

 

 

 

 

 

Comentarii: