LIFESTYLE

Bocanci de damă pentru toamnă – Care sunt modelele cele mai la modă în 2023?

Toamna este anotimpul perfect pentru a-ți reîmprospăta garderoba și pentru a încerca noi ținute. Nu este nevoie să îți depozitezi rochiile și fustele lejere de vară, pentru că le vei putea purta cu pulovere tricotate, cu cardigane sau cu paltoane.

În ceea ce privește încălțămintea, ai la dispoziție o varietate de opțiuni, însă bocancii sunt cei mai potriviți dacă ești în căutare de durabilitate, de confort, de versatilitate și de rezistență la uzură. În ciuda tendințelor mereu schimbătoare, bocancii vor rămâne mereu în stil. Prezintă și avantajul uriaș de a putea fi purtați aproape pe tot parcursul anului, mai puțin vara.

Cu o gamă largă de stiluri, culori, materiale și modele, bocancii nu se vor demoda niciodată și vor sparge monotonia oricărei ținute.

Bocanci din piele naturală – încălțăminte esențială pentru toate ținutele tale

Toate femeile ar trebui să dețină o pereche de bocanci din piele naturală într-o nuanță neutră, cum ar fi negru, maro sau bleumarin. Acest tip de încălțăminte este suficient de versatil și poate fi purtat cu aproape orice ținută.

O pereche de bocanci care ți se potrivesc perfect îți vor oferi tot confortul de care ai nevoie la plimbări lungi sau când ai o listă lungă cu sarcini de finalizat. Indiferent dacă stilul personal se învârte în jurul look-urilor clasice, feminine sau moderne, vei găsi o pereche de bocanci care să îți completeze majoritatea ținutelor de zi cu zi.

Bocancii din piele naturală mai prezintă și avantajul durabilității. Rezistă la uzură, la purtare frecventă, la apă și umiditate și la tot felul de factori exteriori agresivi (cum ar fi murdărie, praf, nisip, sare), iar cu o întreținere corespunzătoare, sunt șanse mari să îi porți mai multe sezoane la rând. Bocancii din piele naturală pot fi purtați la blugi și la pantaloni chino, la pulovere, la tricouri, dar și la sacouri.

Indiferent dacă scopul personal este acela de a adăuga atractivitate vizuală pieselor vestimentare de zi cu zi sau să îți echilibrezi ținutele de zi cu zi, atunci bocancii din piele naturală reprezintă încălțămintea pe care te poți baza.

Bocanci combat – mereu la modă

Tendințele în ceea ce privește încălțămintea se schimbă an de an și aproape în fiecare sezon, însă bocancii combat se mențin de multă vreme în top. Puține elemente esențiale au trecut testul timpului, însă bocancii combat și-au pus  amprenta pe garderoba femeilor.

De-a lungul anilor, acest tip de încălțăminte a fost îmbunătățit și actualizat cu noi caracteristici și stiluri. În prezent, pot fi purtați la ținute casual-chic, dar și la ținute glam sau formale. Indiferent dacă te așteaptă o zi încărcată cu tot felul de drumuri și activități sau că ai planificată o întâlnire cu prietenele, o pereche de bocanci combat te ajută să obții o ținută pe cât de modernă și de stilată, pe atât de confortabilă.

Pentru a obține o ținută contrastantă, trebuie doar să porți bocancii combat la rochii maxi, la fuste midi sau împreună cu materiale foarte delicate, cum ar fi dantela sau mătasea. Bocancii combat se potrivesc foarte bine cu colanți sau cu o pereche de pantaloni skinny.

Pentru partea superioară, poți opta pentru un poncho din cașmir, pentru o cămașă stil jachetă, pentru un pulover tricotat sau pentru o cămașă albă clasică. Pentru o întâlnire cu prietenele sau pentru o ieșire de seară, poți purta bocancii combat cu o pereche de pantaloni din piele și un top complementar.

Comentarii: