LIFESTYLE

Boxerul Cosmin Gîrleanu s-a apucat de jiu-jitsu!

Cosmin Gîrleanu a lăsat mănușile de box pentru kimono-ul de arte marțiale! Singurul boxer pe care România îl trimite la Jocurile Olimpice de la Tokyo a intrat în sala lui Ciprian Cărăușu  pentru a se relaxa la o oră de jiu-jitsu. Pugilistul a deprins câteva tehnici de apărare de la Ciprian.

 „M-am simțit foarte bine, am învățat tehnici noi și i-am spus și lui Ciprian că mă voi întoarce la el în sală ca să învăț cât mai mult, pentru că îmi place”, mărturisește încântat boxerul care ne va reprezenta la olimpiadă la categoria 52 de kg, peste puțin timp.

Ciprian a fost încântat de abilitățile de luptător ale lui Cosmin și l-a anunțat că îl așteaptă din nou la el, dar cu o medalie olimpică la gât.

„Îmi place foarte mult să predau mai ales unor oameni de calitatea lui, este extraordinar să ai așa oameni în sală. Sper să câștige la Tokyo și să revină măcar așa din când în când și la noi la jiu – jitsu”, spune maestrul în arte marțiale Ciprian Cărăușu.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Și-a tatuat cercurile olimpice pe antebraț

Boxerul a obținut biletul pentru Tokyo, în martie anul trecut, exact când a început pandemia. După calificarea la Olimpiadă, Cosmin și-a făcut și un cadou de care să își amintească toată viața: și-a tatuat pe antebrațul drept cercurile olimpice.

 „Uneori nu-mi dădeam prea multe șanse de calificare la Jocurile Olimpice, din cauza gurilor rele de prin jur, dar am crezut în mine și am avut oameni care m-au susținut mereu. Calificarea a fost un vis împlinit”, spune pugilistul.

 

 

 

Comentarii: