FRUMUSETE MODA REVIEW

Buclele lejere, rezoluția anului 2017 în materie de coafură

Una dintre coafurile care nu se va demoda niciodată, cu siguranță! este cea a buclelor lejere. De ce? Pentru că se potrivește oricui, pentru că, oadată realizată, arată întotdeuna impecabil și este rezistentă timp de câteva zile, pentru că arată natural, pentru că…,pentru că….

Găsim o mie și unul motive să ne placă aceste bucle! Vedetele internaționale le adoră, Khloe Kardashian chiar și-a însușit acest look, Jenna Dewan Tatum la fel, ne rămâne doar să punem mâna pe uneltele necesare și să preluăm și noi acest trend.

Justine Marjan, hairstylistul cel mai nou din echipa Tresemme si hairstylistul lui Khloe Kardashian, ne dezvăluie din trucurile ei, cum obține aceste bucle, cu ce le face și mai ales ce produse să folosim pentru a ne asigura că buclele vor ramâne intacte mai mult timp și vor avea un aspect natural. Am văzut deja că naturalețea este rezoluția pentru 2017.

TOP TIPS

În locul ondulatorului, Justine folosește o placă de păr ( Ghd Platinum Black Styler  este folosită în mod special în backstage) și crează bucle în formă de S.

Începem de la câțiva cm distanță de scalp, apoi se iau șuvițe subțiri și ondulăm alternând mișcarea din încheietură (în sus, în jos și tot așa) pentru a crea bucle soft. Ea lasă mereu vârfurile drepte pentru un look relaxat și modern.

Justine ne sfătuiește să ne privim cu atenție fața înainte de a începe, ca să determinăm cu exactitate de unde trebuie să înceapă bucla. De exemplu, dacă vrem ca obrajii noștri să fie evidențiați, cum procedează ea pentru Khloe, facem bucla să cadă peste punctul cel mai înalt al obrajilor.

 Foto: Instagram

De asemenea, dacă părul este prea gras sau prea moale, el nu se va așeza prea bine și buclele nu vor ține. Ea aplică o spumă de păr, de la Tresemme Extra Hold Mousse, de fiecare dată când usucă cu foehnul părul modelelor, pentru a da textură. După ce părul este uscat, mai aplică un șampon uscat tot de la TResemme Fresh Start Basic Care Dry Shampoo, pentru a obține acea textură mată.

Dacă toate acestea sună prea elaborat pentru rutina dumneavoastră de dimineață, atunci faceți următorul lucru. Puneți produsele în păr de seara, împletiți-l într-o coadă și dormiți așa până dimineața.

A doua zi vă desfaceți părul și voila!!

 Foto: Instagram

Comentarii: