MODA

Pielea, în trend și în 2017. Vezi noile modele și culori

Întotdeauna mi-au plăcut jachetele de piele, topurile moderne cu inserții de piele, pantalonii și, în general, toate articolele de piele.  Sintagma prea multă piele îmi este necunoscută, recunosc!

Datorită temperaturilor scăzute și umidității, rimăvara este unul dintre anotimpurile în care folosirea acestui material nu este doar un pas pentru a fi la modă, ci este chiar indicată.

Fie că ne referim la elementul devenit comun al acestui material, jachetele de piele, la pantalonii care te salvează la fiecare petrecere sau la rochiile și fustele elegante ori la topurrile sexy, fie că ne referim la pielea naturală, la cea care doar imită, la pielea ecologică sau sintetică, lucioasă ori întoarsă, spre bucuria mea acest material a inspirat marii designeri și în 2017. Sub diverse culori, modele sau texturi  este prezentă în toate colecțiile de primăvară 2017 prezentate de casele de modă.

Făcând turul magazinelor de la noi, iată care sunt piesele vestimentare ce nu trebuie să-ți lipseasca din garderobă în această primăvară:

***

Jacheta de pielePantalonii de piele

Fusta de piele

Bluza de piele sau cu inserții de material

Rochia de piele

Foto:   zara /zadig-et-voltaire / mango / welovecouture / nissatommyhilfiger

Comentarii: