LIFESTYLE

Campioanele Europei de la tenis de masă s-au relaxat la Delfinariu!

Atunci când s-au hotărât să meargă tenis de masă, trei dintre cele mai talentate junioare din România, Elena Zaharia, Camelia Mitrofan și Bianca Mei-Roșu au știut că sportul de performanță le va ocupa aproape tot timpul. Dar nu regretă nimic!

Fetele sunt pline de medalii, iar de curând Elena și Camelia s-au întors de la Campionatul European de la Varazdin cu medalia de aur la echipe, iar Bianca Mei-Roșu cu aurul la dublu feminin alături de nemțoaica Anett Kaufmann.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Urmărite de… chinezi!

Între două antrenamente, tinerele și-au luat o oră liberă și au mers la Delfinariu din Constanța. Deși toate trei sunt din orașul de la malul mării, nu au reușit să ajungă până acum la vreun spectacol de-al delfinilor.

„A fost o experiență extraordinară, am mai văzut delfini în Marea Neagră, dar nu am ajuns la Delfinariu. Ne-am distrat, ne-am bucurat să vedem delfinii și reprezentația pe care au dat-o. A fost emoționant” , a spus Elena Zaharia.

În timpul spectacolului, fetele au aplaudat și au imortalizat momentele frumoase prin zeci de poze și selfie-uri. La final s-au amuzat când au aflat țara de origine a celor doi delfini.

„Sunt din China, nici aici nu scăpăm de chinezi. Sunt buni la toate, nu doar la tenis de masă”, a glumit Camelia Mitrofan., completată de Elena: „Suntem urmărite de chinezi peste tot. Am aflat mai multe despre ei, că trăiesc 30, 40 de ani, cum îi cheamă și că sunt fată și băiat”!

 

 

Comentarii: