LIFESTYLE

Campionul național de karting vrea să ajungă… cântăreț celebru!

Teo Morăruș, un puști de 12 ani, face canto de la 5 ani, e pasionat de automobilism și se antrenează cu rugbyștii din proiectul „Vikingii”, care l-au ajutat să slăbească și să aibă un stil de viață sănătos.

 La 9 ani, s-a apucat de karting, iar în doi ani a ajuns campion național. Din 2020, Teo Morăruș concurează în competițiile de automobilism, cu propria lui mașină.

„De mic tatăl meu mă îndruma în motorsport, îmi lua toate mașinuțele pe care le găseam și nu le aveam. De când eram bebeluș am primit mașinuțe”, povestește campionul național de karting.

 Pe lângă mașini, băiatul mai are o pasiune, îi place să cânte. De la vârsta de 5 ani, face canto, la Școala de Arte din București și are la activ multe concursuri și audiții.

„Prima dată am început cu chitara, dar după, mi-a plăcut mult să cânt cu vocea. Mi-aș dori să fiu un cântăreț celebru și prin banii pe care îi produc din cântat să îi pun în hobby-ul meu, adică automobilism”, mărturisește Teo.

CITEȘTE ȘI: Cum a apărut obiceiul de a CIOCNI PAHARELE. Tradiții și superstiții

 Stil de viață sănătos datorită ”Vickingilor”

De condiția fizică a băiatului se ocupă Alex Savin, rugbystul de la națională, și Robert Sorin Ion, fostul tehnician al selecționatei U18 , inițiatorii proiectului Vikingii.

„Teo a venit în proiectul nostru de 4 luni, s-a integrat foarte bine. Este o bucurie să îl avem aici, să arătăm că proiectul este deschis pentru toată lumea, nu doar pentru rugby”, spune  jucătorul de națională Alexandru Savin, co-inițiator al proiectului Vikingii.

Băieții îl susțin pe Teo atât la curse, cât și la antrenamente. De când m-am întâlnit cu ei, fac mult mai mult sport, nu mai mănânc chiar absolut orice.

Înainte mâncam multe dulciuri, beam sucuri, acum mai rar, cam o dată pe săptămână, dacă mi-e foarte poftă și fac mișcare zilnic”, încheie Teo.

 

 

Comentarii: