LIFESTYLE

Când legendele coboară printre noi! Vedetele handbalului au făcut show într-o gală caritabilă

Foști campioni și campioane ale României, toți participanți la Cursul de Master Coach FRH, și-au demonstrat abilitățile în sportul pe semicerc, la ani buni după ce au făcut istorie pentru tricolor.

Sala Agronomia din București a reunit nume grele ale handbalului românesc într-un meci de poveste, organizat pentru a o sprijini pe Emilia Ghilezan, micuța campioană care la doar 12 ani a suferit un cumplit accident de tren, în urma căruia i-a fost amputat piciorul drept.

Pe teren s-au aflat Echipa Galbenă, al cărei căpitan a fost Mariana Târcă, și Echipa Roșie, condusă de Sandu Iacob. Au mai evoluat pentru ambele formații foste glorii precum Cristina Vărzaru, Simona Gogîrlă, Carmen Amariei, Robert Licu, Iulian Stamate. Cele două echipei au fost prezentate ca la marile competiții, s-a intonat imnul României, apoi disputa pe teren a fost un spectacol de cinci stele pentru oamenii din tribune, care au făcut atmosferă asemenea unui meci oficial.

Citește și: Ce trebuie să ştii când faci cadouri: Sfaturi extrem de utile pentru sărbători

Banii încasați pe bilete merg la Emilia

Deși rezultatul într-un astfel de meci nu are importanță, ultima fază a partidei a fost tratată de ambele echipe precum o finală de Campionat Mondial, iar Mariana Tîrcă, golgheterul all-time al „tricolorelor”, și-a asumat executarea unei lovituri de la șapte metri, apoi a sărbătorit marcarea golului așa cum o făcea pe vremuri.

Pe lângă „Meciul Legendelor”, fanii au urmărit la lucru două dintre naționalele țării, România cu Polonia, la tineret masculin și România contra Cehiei la tineret feminin. Toți banii încasați de pe urma tichetelor de intrare la meci vor fi direcționați către Emilia Ghilezan.

 

Comentarii: