LIFESTYLE

Când se retrage Andreea Esca din televiziune? Aflați anunțul-șoc făcut chiar de cea mai charismatică prezentatoare de știri de la noi

Pe Andreea Esca o asociază mulți cu Pro TV-ul. Practic, Esca este acolo, la pupitrul Știrilor de la 1 decembrie 1995, din ziua în care a emis pentru prima dată cel mai vizionat post de televiziune din România.

Este într-adevăr cea mai longevivă prezentatoare de la noi, iar cariera ei nu a început la Pro cum ați fi tentați să credeți, ci cu mult înainte, la Soti.

Cum a fost prima întâlnire cu televiziunea? A povestit chiar Andreea, în fața studenților de  la FJSC. ”Când am început în televiziune, nu exista nimic. Acum, într-adevăr, este mult mai greu. Când m-am angajat la SOTI, mi-au dat un ziar “ia şi tu şi citeşte ceva de aici”. După care mi-au zis “nu vrei să rămâi să prezinţi şi jurnalul diseară? Cred că unul dintre principalele mele atuuri a fost că eram îmbrăcată ca o babă. În ziua aceea am zis să îmi iau un sacou. Or fi zis că sunt mai serioasă când m-au văzut aşa. Aveam 19 ani jumate când m-am angajat la SOTI”, le-a mărturisit vedeta postului lider de audiență din România.

Citește și: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Salariul Escăi, subiect de bancuri

S-au făcut pariuri, s-au scris zeci de articole pe tema salariului colosal încasat de Andreea Esca. Și când a fost întrebată direct, cu zâmbetul ei larg, vedeta nici nu a infirmat, nici nu a contestat că primește lunar în jur de 10 mii de euro. De ce? Esca  a spus că nu vrea să strice frumusețe de subiect și e bine ca legenda să continue.

În ceea ce privește retragerea ei din televiziune, ”veterana” audiențelor are în plan și pensionarea. Dar nu chiar atât de curând, ci mai degrabă undeva foarte târziu. Andreea Esca a mărturisit în cadrul unui eveniment dedicat tehnologiei că ar vrea să iasă din televiziune peste vreo… 15 ani!

 

 

Comentarii: