LIFESTYLE

Cântăreaţa Alexandra Stan mai are şi acum coşmaruri cu bătaia cruntă încasată de la fostul impresar! Şocant ce pedeapsă a primit agresorul după ce a călcat-o în picioare

În urmă cu 6 ani, imagini cu tânăra artistă Alexandra Stan făceau înconjurul lumii. Dar staţi că nu era vorba despre poze în ipostaze sexy, pictoriale incendiare sau imagini din concertele pe care Alexandra le avea prin toată lumea. Nu. În acele fotografii, Alexandra Stan era desfigurată la faţă, vânătă, după ce fusese ruptă în bătaie de fostul impresar Marcel Prodan.

Acum, după ce a trecut totuşi o mare perioadă de timp, în care cântăreaţa a urmat şedinţe de terapie ca să scape de traumele provoate de acele clipe teribile, Alexandra vorbeşte. O face în cadrul unei campanii marca Pro TV, „Femeia ca pradă”.

A început să mă înjure şi să dea în mine, să se ducă spre Valu lui Traian, spre părinţii mei, şi să mă lase în câmp acolo, ştiţi s-a rupt filmul. Țin minte doar că eram ca un câine din ăla bătut şi am încercat să fug, cred că avea 80 la oră şi am tras de volan şi am încercat să trag frâna de mână că am vrut să cobor din maşină pentru că eram deja plină de sânge. Eram în dreapta şi tot îmi dădea cu pumnul. A oprit el maşina, am coborât şi am alergat pe mijlocul străzii.”, rememorează Alexandra Stan acele momente incredibil de imaginat.

Citeşte şi: Cum arată interiorul celor mai luxoase proprietăți ale lui Donald Trump

Bătută din cauza banilor!

Scandalul pornise, spune ea, de la faptul că îndrăznise să-şi ceară drepturile financiare. Era vedetă internaţională, făcea bani mulţi, însă la ea ajungeau mult prea puţin faţă de ceea ce încasau agenţii ei. În loc să-şi primească drepturile, Alexandra a primit o bătaie soră cu moartea de la cel care i-ar fi fost şi iubit, susţin tabloidele.

Norocul meu cel mai mare a fost că a trecut o maşină de poliţie şi m-a văzut că eram disperată şi Marcel a întors pe linia continuă. A venit şi el în spatele poliţiei şi atunci şi-a dat seama ce a făcut şi a încercat să mă împace: „Hai, gata, calmează-te”… Nu aveam cum să mă calmez şi îmi era frică să mă urc cu el în maşină şi zicea că e o.k., ne descurcăm. Și poliţistul i-a zis: „Cum adică e o.k.? Fata asta e plină de sânge, cum e o.k.?”… Şi m-am dus cu poliţia, m-au dus la spital, la urgenţă. Au încercat să mă convingă să nu fac nimic public”, povesteşte artista în interviul de la Pro TV.

Alexandra recunoaşte, din păcate, că poate a avut şi ea o parte de responsabilitate. Pentru că nu era prima dată când el încerca să o intimideze cu gesturi agresive. În timp ce instanţa l-a condamnat pe agresorul ei, Marcel Prodan, la o condamnare de 7 luni, atenţie, cu suspendare, Alexandra a trebuit să se lupte cu traumele care au bântuit-o de atunci.

Eu am făcut foarte multă terapie după şi mi-am dat seama că fiecare om are motivele lui pentru care ajunge în situaţii de genul ăsta, adică am înţeles că şi eu am avut, nu vină, dar partea mea de responsabilitate pentru faptul că am ajuns atât de departe în punctul în care el să mă jignească. Pentru că nu era prima oară, mă mai împinsese odată…, mărturiseşte Alexandra Stan.

 

Comentarii: